Digitalt overhaler analogt: 7 kabale er det populæreste spil

I disse digitale tider kan man efterhånden finde alt på nettet – også det, som plejede at være analogt. Du behøver ikke længere at sidde med en stort, tung bog og bladre igennem siderne – nej du kan bare få den som e-bog. Derudover har digitaliseringen også ramt spilleverdenen – du kan eksempelvis droppe spillekortene og lave din 7 kabale på din computer eller tablet.

Du kan eksempelvis prøve en 7 kabale på https://www.7kabale.net/ – og ellers skal du da se med herunder, hvor det skal handle mere om digitaliseringen, analoge medier og ikke mindst det populære spil 7 kabale.

Digitaliseringen har ændret vores forhold til analoge medier

Det, der blandt andet er sket i forbindelse med digitaliseringen, er, at mange har fået et helt andet forhold til de analoge medier. Som nævnt tidligere er en simpel ting som bogen ved at genfinde sig selv i nye, elektroniske formater som eksempelvis e-bogen og lyd-bogen, der begge fjerner “læseren” fra den fysiske bog, som man sidder med i hånden.

På samme måde kan opfatte den udvikling, der er sket i spil. I de gode gamle dage spillede man brætspil og kortspil, fordi det var det, man havde. Der er stadig mange, som holder fast i det gode, gamle brætspil, men flere og flere laver kabalerne online, fordi det alligevel er noget, som man sidder med selv – og så kan det måske også være lige meget, om det er analogt eller elektronisk?

Fordelene ved digital 7 kabale

Den store fordel ved at kunne lave digital 7 kabale er, at det er meget mere tilgængeligt. Når man sidder med et fysisk kortspil, er man afhængig af at have en flade i en nogenlunde størrelse, så man rent faktisk kan få kabalen ud på bordet, uden at det hele falder sammen.

Hvis man laver 7 kabale på sin mobil, computer eller tablet, kan man faktisk gøre det overalt. Det er muligt, når man sidder i toget på vej til arbejde eller skole, og man kan såmænd også hurtigt hive en kabale frem, hvis man lige har en 5 minutters pause, fordi man netop ikke skal bruge tid på at blande kort og folde kabalen ud.

Så selvom man mister noget af charmen ved at kunne føle og lugte kortene, så kan man meget hurtigere få lavet en god 7 kabale.