Glasdøren en åben løsning

Døre kan ikke kun adskille rum, men også i høj grad give dem liv. I mange årtier har glasdøren været i høj kurs, da den ikke på samme måde, som en almindelig trædør, adskiller rum. Med en glasdør kan man give lys til rum, der ellers lagt i mørke afkroge af bygninger. Det åbner for en verden, hvor adskillelse af privatliv og lyd ikke altid er lig en total lukket dør. Man kan derudover også bruge dem til at skabe mindre rum i større lokaler. Mange virksomheder og arbejdspladser bruger blandt andet glasdøren, når de skal til at designe deres mødelokaler. På mange kontorer kan man finde små rum og andre former for lokaler, der er opdelt af glasfacer og døre. Er du i gang med at skabe et arbejdsrum for dig eller din ansatte, hvor kvalitet og bæredygtighed skal være i fokus, kan det med fordel besøge Nordans hjemmeside. Her finder du glasdøre i høj kvalitet, der både kan opdele og på samme tid sammenføre mødelokaler efter dit ønske. Selvom de to ord står i kontrast med hinanden, kan du med en glasdør fra Ntech serien skabe privatliv i det lille mødelokale uden at holde omverdenen ude.

Elegant løsning

Dørene fra Ntech er alle produceret af kernen fra fyrretræer, hvilket ikke kun gør dem robuste, men også sikre dig, at dørene holder i mange årtier frem. Kvaliteten af dørene går hånd i hånd med det elegante design.  Ntech dørenes tidløse design går af mode og derfor skal du som virksomhedsejer ikke bekymre dig om, at dørene til din bygning eller dine mødelokaler med tiden vil blive forældede. De elegante design, som kan holde i årtier fra nu, kan give liv til ethvert rum. Det gælder både, om det er et lille mødelokale på et stort kontor eller facaden til en større bygning. I det store sortiment af Ntech døre kan du finde næsten alle farver og typer af glas. På den måde kan du selv bestemme, hvilket udtryk dit rum skal have, eller hvor meget privatliv der skal være i mødelokalet. Det er dermed muligt at sætte sig eget præg på det, som skal laves i din virksomhed. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du gerne vil have dit kontor skal se ud.

En sikker fremtid

Dørene fra Ntech serien har ikke kun en lang levetid, men er også så robuste, at de holder tyvene væk fra at begå indbrud. På den måde kan du sikre dig, at de værdier, du har din virksomhed og i mødelokalerne ikke risikerer at blive taget med tiden. Rammen, som er lavet af fyrretræ, er hård at komme igennem, hvilket gør Ntech dørene til en god investering.