Hvad skal man være opmærksom på inden man bestiller et bilvask abonnement ? Forbrugerguide

Lyder det som noget for en at få vasket sin bil af professionelle, og slippe for arbejdet selv, så kan det være at en bilvask i form af et abonnement er den bedste løsning der findes til en. Er man en person, som sjældent havde brug for assistance med sin bilvask. Det kan være at man kun lige får brug for den når man har kørt igennem en storm, eller når der sker et uheld. Et uheld kunne fx. være at man  spilder noget væske i bilen.

Det kan være alt fra madspild fra barnet som skulle have morgenmaden med i bilen til meget andet. Nogle ting kan man selv få af, og andre ting vil aflægge farve. 

Det som man skal være opmærksom på mest af alt er at lugte er meget svære at fjerne. Det vil sige, at hvis der er noget væske der bliver tilbage med en stærk lugt, er den svær at fjerne. Primært hvis det sidder fast i sæderne trækker det ned i væsken.  

Når lugten sidder fast, er der forskellige ting, som man kan gøre ved det. Man kan benytte sig af en professionel sæderens i bil. Her får man renset sæderne på en måde, som man ikke kan gøre selv derhjemme.

Er der noget man selv kan gøre for at fjerne lugten fra sæderne?

Noget af det som man man selv kan gøre er at benytte sig af luftrenser i bilen. Det er nogle små klodser, de fleste vælger at placere lige inden spejlet på førersædet. 

Alternativt kan man benytte en professionel sæderens fra en virksomhed som https://bilvask.steamrex.com. Det kan være det bliver nødvendigt, fordi man kan hurtigt blive træt af en lugt der siver igennem luftrenseren.

Hvordan gør de professionelle?

Det der ofte sker at de professionelle vil identificere, hvilken type bilsæde der sidder i bilen. Her kan man efterfølgende danne en procedure for hvordan man vil løse problemet. Lædersæder kræver en anden process, end normal bilsæder. Falder væsken ned i normale bilsæder, så kan det støvsuges op, men fordi lædersæder ikke er dannet af det samme materiale, så kan det ikke gøres på samme måde. Specielt med lædersæder er der ikke så meget man kan gøre selv, hvis man vil fjerne lugten. Det kræver professionel behandling. 

Hvad kan forårsage ting som er svære at fjerne?

Der er mange forskellige ting, som kan være svære at fjerne. Bla. er bræk en af de store syndere. Specielt i Danmark hvor man drikker så meget. Er man passager bør man derfor passe på med at drikke for meget. Specielt hvis det er i en bil med lædersæder.

Er man bilist, kan man sørge for at have ekstra plastikposer i bilen.