Hvorfor en WooCommerce Webshop er godt for din forretning

WooCommerce gør det nemt at drive en webhop med funktioner som lager- og ordrestyring, beregnede momssatser, nem oprettelse af kuponer og meget mere. Online butikker der bruger WooCommerce, kan tilpasses fuldt ud, er nemme at administrere og er lavet til at strømline driften af din virksomhed. Faktisk så er WooCommerce et af de mest benyttede systemer inden for online handel i Danmark. Med en WooCommerce webshop kommer du rigtig langt for få penge når vi snakker e-handel.

Læs mere om en WooCommerce Webshop

Hvad er WooCommerce?

WooCommerce er den mest populære e-handelsplatform her i 2022, og er en platform som fortsætter med at vinde markedsandele på grund af sin fleksibilitet og brugervenlige grænseflade. Den er nem at bruge for virksomheder i alle størrelser – alt lige fra den lille lokale sæbebutik til større internationale brands som Weber eller Harley Davidson. 

Mens der er mange e-handelsmuligheder som BigCommerce, Shopware, Shopify og Magento, så er WooCommerce kun kompatibel med WordPress-hjemmeside. Mens de fleste e-handelsplatforme kræver at du bruger deres platform, så kan WooCommerce-plugin’et forvandle din eksisterende WordPress-hjemmeside til en onlinebutik. Desuden kan WooCommerce tilpasses fuldt ud, så det passer til din virksomheds udseende og stil.

WooCommerce er en robust e-handelsudvidelse til WordPress der giver virksomheder mulighed for nemt og smukt at promovere og sælge produkter online.

Vigtige funktioner og fordele

Lad os se på nogle af de primære fordele som er ved en WooCommerce webshop.

  • Billig at komme i gang med
  • Masser af webdesigns at vælge imellem
  • Masser af udvidelses muligheder
  • Nemt at finde WooCommerce udviklere
  • Kan nemt tilpasses dit behov
  • Sikker og hurtig
  • SEO venlig
  • Skalerbart

Som du kan se, så er der masser af fordele ved at vælge WooCommerce som e-handels platform til din næste webshop. Ikke alene kan du lave et fantastisk webdesign, men du kan også tilpasse system helt efter dit behov.


Læs mere om webdesign


Ulemper ved en WooCommerce webshop

Intet system er uden ulemper, og det samme gælder selvfølgelig også for WooCommerce. Men hvad er de største svagheder så ved et webshop system som WooCommerce? En WooCommerce webshop kræver lidt teknisk kendskab at få opsat korrekt. Få installeret de plugins du har brug for og tilpasset hele systemet. I modsætning til en Hosted shop, Wix og andre lignende systemer er det ikke fuldt ud automatiseret. Når det så er sagt, så er en WooCommerce webshop stadig utrolig nem at sætte op og komme i gang med.

En anden ulempe er sikkerhed og hastighed. I det systemet er så populært og kan så meget, er det selvfølgelig også et oplagt mål for hackere og virus. Det kombineret med de mange funktioner og muligheder, gør at det som udgangspunkt ikke er et specielt sikkert system. Det kræver lidt ekstra tilpasning at stramme sikkerheden op på en WooCommerce webshop. Alle disse funktioner og muligheder kommer også med en pris. Nemlig hastighed. Jo flere funktioner og smarte features du tilføjer, jo mere kompleks dit webdesign er, jo langsommere ender din webshop hurtig med at blive.  Dette er selvfølgelig også noget som du til en hvis grad også kan optimere på og forbedre. Men på større webshops vil du ofte ikke kommer op på samme hastigheder som på dedikerede webshop systemer som Magento eller Shopware.

Konklusion

En WooCommerce webshop er uden tvivl et af de bedste systemer at komme i gang med når du gerne vil starte en ny webshop op. Ikke alene er det en billig løsning, men det er også en løsning som kan tilpasses, og udvides efter behov. Det kan være at du så efter 3-4 år har andre behov og et bedre indblik i hvad du har brug for, og så her ønsker at skifte til et dedikeret webshop system. Men indtil da kommer du rigtig langt med en WooCommerce Webshop, ikke kun når vi snakker webdesign men også funktionalitet.