Kom sikkert afsted med cyklen på arbejde

Vælger du som regel cyklen om morgenen, når du skal afsted på arbejde? Så er det selvfølgelig også vigtigt, at du passer på dig selv. Vi ved nok alle godt, at morgentrafikken kan være strid og hektisk. Der er mange, der skal på arbejde og måske har en smule travlt, fordi de er kommet for sent ud ad døre. Det skal selvfølgelig ikke ende med at gå ud over dig, og derfor bør du uden sørge for, at du er godt sikret i trafikken på alle tidspunkter.

Invester i en god hjelm

Hvis du ikke allerede har en cykelhjelm, så kan det altså være en rigtig god idé at investere i en. Det ville være super ærgerligt og tragisk, hvis du en dag endte i en trafikulykke og kom slemt til skade, fordi du ikke havde valgt cykelhjelmen til. Når du skal finde en cykelhjelm, findes der alt fra almindelige hjelme til racerhjelme, mountainbike hjelme og meget mere. Når alt kommer til alt, er det i princippet ligemeget, hvilken hjelm du har på. Så længe du i det mindste bare har en eller anden form for hjelm på, når du begiver dig ud i trafikken på cykel.

Hjelme til andre transportmidler

Det kan selvfølgelig også være, at det ikke er cyklen, du som regel tager på arbejde, men at du i stedet benytter dig af et el-løbehjul. Her gælder altså samme regler. Du skal stadig sørge for at have en hjelm på, og faktisk er det nu et lovpligtigt krav at have hjelm på, når man anvender et el-løbehjul. Du kan nemt finde en el løbehjul hjelm, som du med fordel kan anvende, når du begiver dig ud i trafikken på dit el-løbehjul. På denne måde er du altid på den sikre side og passer bedst muligt på dig selv.