Navision til din virksomhed

Har du Navision i din virksomhed i dag? Eller overvejer du at købe et Navision system?

Så får du her nogle gode råd til Navision.

Start med rådgivning om priser og licenser

Hvis du vil anskaffe et nyt Navision ERP system, så start med at søge rådgivning om licenser. Hvis du har et Microsoft ERP program (f.eks. C5, Axapta, AX, Finance and Operations, NAV, Navision, Business Central eller XAL) i forvejen, kan du typisk opnå rabat, når du køber licenser til det nye program. Navision har i dag det officielle navn Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Du kan få vejledning til køb af licenser hos en certificeret Microsoft partner. Denne partner kan også undersøge din nuværende licensværdi hos Microsoft.

Find kompetent rådgivning og support

Hvis du mangler en konsulent, der kan hjælpe dig med dit Navision ERP, så kig efter et ERP konsulenthus – og ikke en huskonsulent. Når du vælger en leverandør med flere konsulenter ansat, så risikerer du ikke at kun én person kender dit system og kan give support og rådgivning. Det kan være risikabelt at være afhængig af kun én konsulent, hvis vedkommende vælger at stoppe i branchen, på arbejdsmarkedet eller andet.

Når du vælger en leverandør med flere konsulenter, vil du typisk få mere end én konsulent tilknyttet og ikke mindst få tilknyttet de konsulenter, der har ekspertise indenfor netop det område i Navision, hvor du har brug for opsætning, support, tilretninger mv.

Brug de muligheder standardprogrammet har

Hvis I er på udkig efter et nyt Navision system, og vil have programmet installeret, så kan det være en fordel at vælge et standardprogram. Hvis man vælger en unik løsning eller en brancheløsning, kan man risikere at binde sig og stå i en situation, hvor kun én leverandør kender løsningen.

Desuden kan der være penge at spare ved at kigge på om arbejdsgange kan optimeres og omlægges fremfor at bruge penge på systemtilpasninger og endvidere vedligehold af disse.

Vælg undervisning

Når man har valgt en ny ERP løsning, er det en fordel at lære programmet at kende. Det betyder at bruge tid og evt. penge på at uddanne nøglemedarbejdere i programmet. Disse udvalgte medarbejdere kan så undervise øvrigt personale i hvorledes programmet betjenes.

Vælg en erfaren Microsoft ERP partner

Hvis du søger en leverandør til support og vedligehold eller levering af et nyt ERP system så vælg en Microsoft partner med erfaring indenfor det specifikke ERP program. Der er mange Microsoft partnere i Danmark, så det er en fordel at kigge efter en partner, der har erfaring og konsulenter ansat der kun beskæftiger sig med Navision. Hermed får du konsulenter, der kender programmet ud og ind og kan rådgive dig på bedst muligvis om programmet til din virksomhed.