Sådan bygger du gratis links til din hjemmeside

Linkbuilding er en vigtig del af SEO, og det kan være svært at få gode links. Men der er faktisk nogle måder, du kan bygge links til din hjemmeside gratis, ja du læste rigtigt, ”linkbuilding gratis”. Her får du 3 tips til, hvordan du kan få gode links til din hjemmeside.

1. Lav en god blog

En af de bedste måder at få gode links er at lave en god blog. Hvis du skriver gode og interessante blogindlæg, så er der større sandsynlighed for, at andre hjemmesider vil linke til dine blogindlæg. Sørg for at skrive unikt og interessant indhold, så andre hjemmesider har lyst til at linke til dine blogindlæg.

2. Skriv gæsteindlæg

En anden god måde at få gode links til din hjemmeside er ved at skrive gæsteindlæg på andre hjemmesider. Hvis du skriver gode og interessante gæsteindlæg, så er der større sandsynlighed for, at andre hjemmesider vil linke til dine gæsteindlæg. Sørg for at skrive unikt og interessant indhold, så andre hjemmesider har lyst til at linke til dine gæsteindlæg. Du kan udgive gratis linkbuilding på GratisLinkbuilding.dk

3. Del dine blogindlæg på sociale medier

En tredje måde at få gode links til din hjemmeside er ved at dele dine blogindlæg på sociale medier. Hvis du deler dine blogindlæg på sociale medier, så er der større sandsynlighed for, at andre hjemmesider vil linke til dine blogindlæg. Sørg for at skrive unikt og interessant indhold, så andre hjemmesider har lyst til at linke til dine blogindlæg.

Hvad skal du have styr på inden du går i gang med at lave linkbuilding?

Der er en række forhold, som du skal have styr på inden du går i gang med at lave linkbuilding. Du skal f.eks. have styr på at din hjemmeside har den rette tekniske setup, ellers kan dine links være ligegyldige, hvis dine sider ikke alligevel vil ranke i Google. Dertil skal du også have en plan over, hvad for nogle søgeord, du gerne vil ranke højt på, og hvilke søgeord, der er mest relevante for dit produkt eller din service.

Gør det selv eller få et bureau til at gøre det for dig?

Du kan enten selv gå i gang med at lave linkbuilding, eller du kan få et SEO bureau til at gøre det for dig. Hvis du vælger at gøre det selv, så er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Det er vigtigt, at du har styr på tekniske setup, og hvad du skal lave din linkbuilding på baggrund af. Hvis du vælger at få et SEO bureau til at lave linkbuilding for dig, så er de som regel eksperter på området, og de har styr på tekniske setup, og hvad de skal lave deres linkbuilding på baggrund af.