Sådan kan du investere i dig selv, din familie og miljøet.

Hvis du fik at vide at du med et simpelt tiltag i din bolig, ville kunne forkæle dig selv, få mere tid i hverdagen sammen med dine familie og samtidig skåne miljøet for en masse kemikalier og højt energiforbrug. Var det så ikke en investering du ville gøre?

Forkæl dig selv med et blødgøringsanlæg
Med en investering i et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark får du kalkfrit vand i dit hjem. Det kalkfrie vand er godt for din hud og dit hår og kan betragtes som ren selvforkælelse. Når du går i bad, åbner porerne sig i huden, hvilket gør huden sensitiv overfor alt, hvad der er i vandet. Er der meget kalk i vandet, kan det gå ind og genere huden. I værste fald kan huden blive irritabel og rød og få allergilignende symptomer. Dette bliver ikke noget problem med kalkfrit vand. Blødt vand i hanerne vil give dit hår ny energi og det vil blive mindre slidt og lettere at rede ud. Din hud bliver blødere og mere smidig. Det skyldes blandt andet, at hudens naturlige olier i større grad bevares, og at der ikke efterlades kalkrester i håret og på huden. Du kan derfor nedsætte dit behov for både shampoo, balsam, fugtighedsgivende lotions, cremer og olie til håret. Dette nedsætter risikoen for, at din hud bliver tør, og du sparer samtidig penge på skønhedsprodukterne.

Forkæl din familie med et blødgøringsanlæg
Udover at forkæle dig selv bliver du også sparet for en masse rengøringsarbejde. Dette skyldes at det kalkfrie vand ikke sætter kalkpletter på armaturer, fliser, toilet, vask, elkedel, kaffemaskine, glas i brusenichen osv. Det sparer dig dermed for en masse bøvl med hårdt rengøringsarbejde i hverdagen. Denne Delfin blødgøringsanlæg fungerer uden salt. Der er lavet undersøgelser på at en normal familie på en uge bruger mellem 2 og 5 timer på rengøringsarbejde. Den tid kan du nu bruge sammen med dine børn eller andre familiemedlemmer. Det lyder måske umiddelbart ikke af meget men det er alligevel en film, et hyggeligt brætspil, en tur i skoven, en fodboldkamp eller lign. som i kan få sammen mere om ugen.

Pas på miljøet med et blødgøringsanlæg
Et blødgøringsanlæg forkæler ikke bare dig og din familie. Det forkæler hele dit hjem. Det er både dine rør og varmtvandsbeholder, dine vanddriftige hårdhvidevarer og husholdningsapparater. Du får nemlig meget bedre udbytte af din varme og rør da der ikke vil samle sig kalkaflejringer. Dine hårdhvidevare og husholdningsapparater (og dig selv) skal bruge langt mindre sæbe og små filtre, slanger m.m. kalker ikke til. Du kan forlænge levetiden med op til 5 år på langt de fleste af dine vand drevene husholdningsremedier. Samtidig sparer du miljøet for en masse afkalkningsmidler, rengøringsmidler og sæbe, som nu ikke skyldes ud i afløbet.

Gør noget godt for dig selv, din familie og miljøet og invester i et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark.