3 browserudvidelser, du skal hente i 2022

Hvis du bruger meget tid på internettet, så har du sikkert bemærket, at der findes udvidelser til din browser, der gør det muligt at få en bedre brugeroplevelse, når du scroller rundt på nettet. Disse browserudvidelser kan mere eller mindre ændre alt ved din browser – fra at blokere reklamer til at finde en Computersalg rabatkode eller registrere din tid. I denne artikel har vi derfor fundet tre bud på browserudvidelser, du bør hente i 2022, hvis du vil have den bedste oplevelse, når du bevæger dig rundt på internettet.

#1 – AdBlock – Undgå irriterende reklamer på nettet

Den første udvidelse til din browser vi anbefaler dig at hente med det samme, er Adblock. Det fjerner nemlig stort set alle reklamer, når du bevæger dig rundt på internettet. Hvad enten du streamer, ser nyheder eller er på de sociale medier, så får du en langt bedre oplevelse med en adblocker installeret. Du behøver ikke vente på reklamer før du ser en video eller blive forstyrret af store blinkende bannerreklamer, der generer din oplevelse. En adblocker er ganske gratis og vil med alt sandsynlighed kunne spare dig for både tid og irritationsmomenter, når nu scroller rundt på nettet.

#2 – Toggl – Din bedste ven, når det kommer til tidsregistrering

Hvis du er en af dem, der går særlig meget op i, hvordan du bruger din tid ved computeren, så findes der også et rigtig godt værktøj, der kan hjælpe dig til et overblik og registrering af din tid. Toggl Track er nemlig et gratis tidsregistreringsværktøj, der kan hjælpe dig med at registrere tid på, hvad enten du foretager dig på nettet. Det kræver kun at du logger ind og så kan du komme i gang med at registrere, hvordan du bruger din tid på de forskellige gøremål du har på computeren.

#3 – Rabatta – Spar penge med rabatkoder, når du handler på nettet.

Sidst, men ikke mindst er der et tip til dig, der elsker at handle på nettet. Det er nemlig muligt at hente en browserudvidelse til både computer og mobil, der automatisk sørger for du har rabatkoder ved hånden.  Rabatta er navnet på browserudvidelsen, og den sørger automatisk for, at du har den bedste pris, når du handler på nettet. Når du er i kurven på en webshop, så scanner Rabatta nemlig internettet for rabatkoder for at se om du er i stand til at spare penge. Rabatta virker til over 1.000 danske webshops, og det er 100 % gratis både at installere og bruge. Det har over 100.000 danskere allerede gjort, og med Rabatta installeret er du sikker på, at du har den lavest mulig pris, når du handler online. Udvidelsen kan hentes både til Google Chrome, Microsoft Edge og Safari – og har uendelige mængder af rabatkoder, der venter på dig.