Hvordan kan man personificere sit tøj ? Guide til at fremstille sit eget tøj

Når man skal lave sit eget tøj, så er der mange forskellige muligheder som man kan gøre brug af. Der er mange forskellige muligheder man kan gøre brug af når man kigger på de forskellige muligheder der tilgængelige i en butik, så som H og M eller på en webshop som Zalando. Her kan man hurtigt indekserer resultaterne efter den ønskede farve, tøj kategori, eller noget helt tredje som populært tøj. Alligevel, så er der mange mennesker der savner at personificere sit tøj, så man kan danne lige præcis det som man forestiller sig i hovedet. Det kræver ikke at man er en designer, og bestiller en stor ordre i dag. Ved hjælp af printer teknologi, så kan man i dag bestille trøjer med tryk her: https://www.nordictryk.dk/tryk/sweatshirts-med-tryk/

Her finder man sweatshirts med tryk, eller kasketter med tryk på en nem og simpel måde.

 

Måden det fungerer på er ved at man går ind på en hjemmeside som tilbyder denne service. Her vælger man herefter den ønskede tøj kategori, og den ønskede sweatshirt, hvis det er en sweatshirt som man gerne vil have. Derefter sender man en ordre og vedhæfter det ønskede design der skal være i sweatshirten. Trykket kan fås i mange forskellige størrelser, og det er en god ide at vejlede virksomheden i at vide hvor de skal placere trykket henne. Det er helt op til en selv, hvor man gerne vil have ens ønskede symbol henne, men mange vælger at bruge det på brystet af fx. sweatshirten. Dette er fordi, at der i årevis har været symboler på denne placering, og det er ofte der virksomheder også får trykt deres egne logoer.

Hvor kan man finde inspiration til gode ideer til at få trykket på sit tøj?

Der er mange kilder, som man kan finde inspiration fra, hvis man ikke allerede selv har en ide som man gerne vil manifestere. Et godt tip er at begynde at følge succesfulde designere på instagram, eller på andre sociale medier. HEr viser de ofte deres ideer frem til omverdenen, og på denne måde så kan man få professionelle mennesker til at give ud af deres ideer, til en meget lavere pris end hvis det var at man skulle købe det færdige produkt i en butik, som har betalt designeren for det.  En anden kilde til god inspiration er hvis man benytter sig af Google. Her kan man hurtigt få gode råd til forskellige mønstre. Se inspiration til tøj. Alternativt, så kan man kigge tilbage i historien. Her kan man drage inspiration fra forskellige kendte kunstnere, eller endnu længere tilbage, og kigge på forskellige design strukturer fra mayaerne, indianerne, eller endda egypterne. Der er mange forskellige kilder, som man kan drage inspiration fra, eller direkte tage symboler og designs fra.