Hvordan bæres eksklusive ure

Du har lige forkælet dig selv med et lækkert ur, eller du vil gerne begynde at bruge et eksisterende ur fra gemmeren, men hvordan styler du dit ur?

Et luksussur kan straks binde et outfit sammen og tilføje ekstra stil, hvis det bæres korrekt.

Her er ideer og tips til, hvordan du kan style dit ur, så du kan nyde dets fremragende design til en række lejligheder.

Hvilket håndled skal jeg have mit ur på?

Et kvalitetssur eller et hvilket som helst ur for den sags skyld bør bæres på din ikke-dominerende hånd. Dette er for at forhindre, at det bliver ridset og beskadiget, så du kan vedligeholde din ur i længere tid.

En anden faktor, du også skal overveje, er, om du allerede bærer smykker på den ene hånd. For at beskytte både uret og smykket er det bedst at have dem på separate håndled, ideelt set vil vi stadig foreslå at bære dit ur på den ikke-dominerende hånd.

Hvordan bærer jeg et ur med en skjortemanchet?

Det meste af tiden, når man bærer et luksussur, vil det normalt være med et jakkesæt. Men hvordan styler du et ur med en lang skjortemanchet?

Vi mener, det ser bedst ud at bære uret på din hud, halvt dækket af dit skjorteærme. Nogle mennesker ville bære deres ur over deres skjorteærmer, men den ideelle stiletikette er at finde en skjorte med ærmer, der slutter lige nok til at vise dit ur, især med større modeller.

Det samme gælder også kvinder, og når det kommer til andre langærmede toppe, er det igen ideelt at uret er halvt dækket af ærmet. Hvis ærmerne er lidt kortere, så er dette også en god måde at vise uret frem.

Hvor stramt skal et ur være?

Der er ikke noget værre end at bære et ur, der begynder at bevæge sig rundt om dit håndled i løbet af dagen. Når du bærer et luksussur, er det ikke meningen, at det skal bæres løst.

For at den skal sidde ordentligt, skal metal- eller læderremmen sidde lige før din håndledsknogle eller lidt oven på den. Urets ører bør ikke strække sig forbi kanterne af dit håndled. Du ved, hvornår dit ur passer korrekt, hvis det sidder godt fast og sidder glat mod din hud.

Det er selvfølgelig helt op til den personlige præference, hvornår du gerne vil have dit dyrere ur på.

De fleste mennesker ville bære et mere afslappet ur eller en digital version, der bruges til fitness med dagtimerne og løbeærinder.

Vi vil foreslå, at du forlader luksusurene til de lejligheder, hvor dine outfits matcher i overensstemmelse hermed, for eksempel et jakkesæt og slips, gå ud til et godt måltid, en fest og meget mere. Se flotte ure her.