3 gadgets, der hører til i 2021

Gadgets har altid været populært. Men nogle gange bliver bestemte gadgets bare ved med at være der år efter år, hvis de er meget populære. Her kommer 3 gadgets, som stadigvæk er populære i 2021.

Airpods

Airpods er trådløse høretelefoner lavet fra Apple af. Man har dem i ørene ligesom almindelige høretelefoner. Her er der bare ingen ledning på. Man undgår, at ledningen filtrer sig sammen med andre ting i ens taske. Man undgår også, at ledningen knækker og går i stykker. Der er mange fordele ved Airpods. Når man lægger dem i æsken, så bliver de automatisk ladet op, når man trykker på en knap. Der er til et par ganges opladning inden, at æsken skal lades op. Nogle gange kan man købe forskellige farve æsker til dem. Det er ofte uoriginale, men mange unge synes, at det er sejt, at have æsken i en anden farve.

Elektronisk cigaret

Blandt mange unge og voksne er det populært at ryge, men det er også rigtig sundhedsskadeligt. Men det kan være svært at holde op med at ryge, når man først er begyndt. Men der kan en Elektronisk cigaret hjælpe. Når man bruger en elektronisk cigaret, så bruger man nogle væsker. Man kan få væskerne med smag, så det kommer til at smage af æble, når man ryger. Det siges, at en elektronisk cigaret er mindre skadelig end almindelige cigaretter, da man undgår nikotinen. En elektronisk cigaret kaldes også for en dampcigaret. Mange vælger at gå over til en elektronisk cigaret, når de vil holde op med at ryge. Ofte er det, det at sidde med noget imellem hænderne, som man er afhængig af og at have noget at suge på. Dermed kan man skifte over til en elektronisk cigaret, og dermed man kan vænne sig til at bruge den mindre og mindre. Det kan for nogle virke nemmere at trappe ud på den måde.

Google Home

En ting, der også er populært i 2021 er Google Home. Det er en højtaler, som man kan styre med stemmen. Den kan fx styre ens belysning, hvis man har smartbelysning, så kan den tænde og slukke, når man beder den om det, man kan sætte en timer til, når man bager, så minder den en om, når tiden er gået, og den kan fortælle forskellige slags facts, som fx hvad hovedstaden i Italien er, eller hvad et gangestykke giver. Den har været populær de seneste år, men den er stadigvæk populær.