Anvend coaching til at fremme positive resultater hos dine medarbejdere

Som leder er det vigtigt, at du skaber et godt og motiverende arbejdsmiljø for dine medarbejdere. I din stilling som leder har du nemlig mulighed for at udvikle dine medarbejdere, og dermed ikke bare lede dem.

En god måde at udvikle sine medarbejdere på er ved at anvende forskellige coachingværktøjer. Ledelsesbaseret coaching er en bestemt måde at imødekomme sine medarbejdere på, hvor man gennem samtale hjælper sine medarbejdere til selv at finde frem til de ressourcer, som den pågældende medarbejder allerede besidder.

Som leder har du mulighed for at tage en certificeret coaching uddannelse i København, hvor du vil få essentielle kompetencer til at udvikle dine medarbejdere og skabe motivation gennem coachende værktøjer.

 

Ledelsesbaseret coaching

Coaching som managementværktøj omfatter en måde at sætte mål, skabe resultater, samt skabe en personlig forandring hos dine medarbejdere.

Som leder kommer man ikke med gode råd. Man fortæller heller ikke, hvad medarbejderen skal gøre eller ikke gøre. Og man forsøger ikke at fremme sine egne mål gennem medarbejderen. Man forsøger i stedet at få medarbejderen til selv at finde frem til de potentiale, de allerede besidder.

Som leder skal man tage udgangspunkt i sine medarbejdere, og hvor de er lige nu, og gennem samtale få medarbejderen til at reflektere over sin egen måde at gøre tingene på. Derigennem kan man få sine medarbejdere til selv at tænke sig frem til forskellige initiativer, som de kan anvende i problemløsningsøjemed.

 

Bliv certificeret coach og brug det i din rolle som leder

Udover, at du lærer at bruge coachingværktøjerne effektivt overfor dine medarbejdere, så får du også mulighed for at udvikle dig personligt i din rolle som leder gennem en coachuddannelse.

Coachuddannelsen til ledere gør dig bl.a. dygtigere til at lytte og stille bedre spørgsmål, der motiverer medarbejderne til selv at finde frem til løsninger og svar. Samtidig får du styrket dit lederskab og udviklet dig, som den leder, du er.

En certificering som coach vil give dig styrke til at skabe et godt og motiverende arbejdsmiljø for dine medarbejdere.

 

Uddannelse om Coach i København

Er du leder, HR-medarbejder eller direktør i en stor eller mellemstor virksomhed, så har du mulighed for at tage en certificeret coachuddannelse i København hos www.expand.nu.

Coachuddannelsen er delt op i tre trin, som sagtens kan tages uafhængigt af hinanden, og du har også mulighed for kun at tage første trin af uddannelse, såfremt du kun ønsker dette.

Coachuddannelsen er særligt rettet mod dig, som sidder i en stilling som leder, direktør, HR-manager eller lignende.