Bestil din egen custom mini i 3D print

Det er ikke på ingen måder vigtigt for os hos 3D actions hvilket rollespil du spiller – og slet ikke om din favorit er Dungeons & Dragons (D&D), Starfinder, Pathfinder, Warhammer eller hvis du altid laver og printer egne idéer, udfordringer, figurer eller landskaber. Det eneste der er vigtigt for os hos 3D Actions er, at du, præcis som os har en ægte passion for rollespil og selvfølgeligt at du altid spiller med egne custom miniatures. Sidst men ikke mindst, at du altis bestiller dem her hos os på vores wenshop på 3DActions.com.

Bestil din 3d print custom miniature i dag!

Hos os hos 3DActions er står vi altid klar til at tage hånd om hver en detalje for dig og dine venner. Allerede når bliver kunde hos 3D Actions i Odense, er, det eneste du altid skal bruge for at komme i gang med at bestille, den 3D model af den miniature som du gerne vil bestille. Og det gør du altid direkte fra vores hjemmeside og webshop. Her kan du nemt bestille en eller flere miniatures (eler minis) i præcis den størrelse og selvfølgelig også  farve som du ønsker.

Og har du ikke en 3D-model som du kan uploade på din hjemmeside skal du ikke fortvivle. På vores blog er der masser af muligheder for at læse om spændende artikler omkring ressourcer på nettet hvor du kan bestille og selv lave en 3D-model, der passer til lige præcis den fantasi som du har.

Hvad med kvalitet af 3D print af custom miniatures?

Det er nemlig lige præcis sådan: kvaliteten på dine 3D printede minis varierer efter hvor du køber dem og selvfølgeligt også hvad du vil betale. Mange parametrer skal du være opmærksom på. Som hovedregel printer vi hos 3D actions altid 3D custom miniatures i 50-100 micron opløsning. Det du altid skal være ekstra opmærksom på, når du bestiller dine egne custom minis er: nu lavere opløsning, nu bedre et resultat skal du forvente. Men hvorfor dig det ? Det er lige præcis fordi at opløsning er lig med hvor mange lag der er i den enkelte mini. Og derfor altså også præcis hvor mange detaljer der er med i det enkelte 3D print. Fx skal du du regne med, at en figur med 900 lag ser ikke bare en smule bedre ud end en 3d mini figur med 450 lag – eller 600. Derfor er det altid super vigtigt om du elsker at spille Dungeons & Dragons (DnD), Warhammer eller dit eget rollespil – kvalitet er super vigtigt. Og det er derfor enormt vigtigt at du er meget opmærksom på opløsningen ved bestilling.

I Hvilken opløsning 3D printer I miniatures ?

Hos 3D Actions printer vi altid i en høj opløsning: 50 micron (0,05mm). Denne opløsning sikrer at vi får alle detaljerne med. Hos 3D Actions har valgt at arbejde med denne meget høje opløsning ved samtlige bestillinger. Det er fordi at vores erfaring siger os, at det bliver du glad i længden. Med det bedste resultat.

Vi glæder os helt enormt til at høre fra dig og håber at du vil fortælle os om hvilket spændende eventyr som du skal bestille til