Brug miljøvenlige rengøringsmidler når du gør kontoret rent

Et godt arbejdsmiljø kræver et rent kontor og godt indeklima. For at få det så må man nogle gange trække i forklæde og rengøringshandsker og skrubbe all hjørnerne. Men når man alligevel er i gang med at skabe et godt indeklima, så kan man lige så godt sikre sig at man ikke gør klimaet værre. Derfor er det en god ide at investere i miljøvenlige rengøringsmidler der simpelthen bare er det bedste.

 

En god miljøvenlig rengøring kræver selvfølgelig økologiske rengøringsmidler, da der er brugt færre kemikalier der kan være skadelige for miljøet, og der samtidig er sparret ressourcer som et led af produktionen. Med øko rengøringsmidler laver du altså en rengøring uden kemi der skader dig og dine ansattes sundhed. En god måde at sikre sig at du får en god kvalitets rengøring er ved at se efter certificerede rengøringsmidler. Svanemærkede rengøringsmidler er her et godt valg, da svanemærket er en højkvalitets certificering, og du kan derfor få meget ud af en svanemærket rengøring. Hvis du leder efter det, så kan du finde miljøvenlig rengøringsmidler på GreenTown

 

Når du skal gøre rent er det selvfølgelig ikke kun dine nye miljøvenlige rengøringsmidler du skal bruge, du skal også bruge nogle gode værktøjer til rengøring. Disse kan selvfølgelig også være mere bæredygtige såsom miljøvenlige klude og miljøvenlige skuresvampe. Økologiske klude såsom bomuldsklude af økologisk bomuld er også et must-have til at tørre overflader af med. Når du så er i gang med selve rengøringen, så skal du også have nogle gode rengøringshandsker. Et par latex engangshandsker kan godt laves uden gummikemikalier og kan derfor være allergivenlige. Samtidigt kan en engangshandske af latex også lave CO2-neutraliseret, og man reducerer klimaomkostninger ved at købe disse i stedet for konventionelle engangshandsker. Hele rengøringen kan derfor godt gøres meget mere bæredygtig ved at man udskifter både rengøringsmidler og -værktøj.

 

Der er ingen tvivl om at rengøring er utrolig vigtigt for et godt indeklima og arbejdsmiljø på kontoret. Det er ikke nogen nyhed, og det er på mange kontorer en del af dagsordenen at der bliver gjort rent dagligt. Man kan derfor også lave en stor nedskæring på klimaomkostninger ved at tænke mere på miljøvenlighed når det kommer til rengøring. De store mængder kemikalier som anvendes på de mange kontorer i hele landet er nemlig en stor belastning for kloden, og en mere miljøvenlig rengøring kan gøre en stor forskel. Men det er ikke engang hele fordelen, for mange miljøvenlige rengøringsmidler er nemlig også sundere for de ansatte. Så det er helt klart den bedste måde at sikre sig et top kvalitets arbejdsmiljø. Man kan også finde andre bæredygtige produkter til at udstyre kontoret med, hvilket også bidrager til god signalværdi og publicity for virksomheden.