Den perfekte gave til studenten – 3 tips!

Er du i tvivl om, hvad du skal give din ven, veninde eller kæreste i studentergave? Så læs med her! Vi giver dig 3 tips til at finde perfekte studentergaver – uanset om studenten er mand eller kvinde.

Vær med til at fejre den store dag

Når studenten fejrer sin afslutning på gymnasiet, er det vigtigt at finde den perfekte gave. Vi giver dig her 3 tips til, hvad studenten kan ønske sig – uanset om vedkommende vil have noget praktisk eller mere afslappende.

Studentergaver må gerne være et minde for livet

En studentergave skal være noget, studenten kan bruge i mange år. Det behøver ikke at være dyrt – det vigtigste er, at studenten vil huske dig hver gang, de ser eller bruger gaven.

Skal gaven kunne bruges i studentertiden?

Tiden som ny student kan være ret vild, så du kan med fordel vælge en gave, som studenten kan have med sig til – eller måske endda hjælpe med at overleve – de mange studentergilder.

Giv noget praktisk og brugbart til studenten

Studenten har sikkert brug for nogle praktiske ting til at komme godt igennem studentertiden. Giv derfor ikke kun penge, men også gerne gavekort til tøjbutikker, spisesteder eller oplevelsesgaver.

De bedste studentergaveidéer:

  • Gavekort til studentens yndlingsbutik eller -restaurant
  • En flot kogebog – så kan studenten altid bruge gaven, når der skal findes inspiration til madlavning
  • Et smartwatch eller fitness tracker – så studenten kan holde styr på tiden og sin sundhed
  • Et smykke, som studenten kan have med sig resten af livet
  • Gavekort til en oplevelse – så studenten kan tage på en uforglemmelig rejse eller besøge et spændende sted

Husk at studenten skal have tid til at slappe af også. Giv derfor ikke kun praktiske gaver, men også noget, studenten kan bruge til at holde ferie eller fritid. Du kan finde studentergaver i alle prisklasser – det vigtigste er, at du tænker over, hvad studenten ønsker sig, og om gaven vil være brugbar for studenten.