Fejr medarbejderne med en fredags bar

Driver du en virksomhed, der er i vækst på grund af dine dygtige medarbejdere? Så bør du klart huske at fejre dem! Det er der mange måder at gøre på, men en af de gode måder at gøre det på, kan være med en firmafest eller en fredags bar. Det giver alle medarbejderne mulighed for at have en hyggelig stund sammen, hvor de kan nyde en god dialog, der ikke kun omhandler arbejde.

Mange virksomheder nyder at holde en ugentlig fredags bar med lækre drikkevarer og god musik. Men det behøver ikke altid at være den nemme løsning, hvor du blot sørger for et par øl og nogle brætspil. En gang imellem kan det gøre underværker at gøre lidt ekstra ud af en fredags bar, hvor der er kælet for detaljerne.

Dét vil dine medarbejdere uden tvivl elske dig for at stable sammen!

 

Cocktails til alle kolleger

Til en fredags bar er det altid en god idé at sørge for, at der er et bredt udvalg af cocktails. Der vil altid være nogen, der foretrækker en sød, syrlig eller stærk cocktail. Derfor er det godt at have et menukort, der byder på lidt af hvert.

På den måde sikrer du, at der rent faktisk er noget for alle. Og alle kan tage del i glæden ved, at der er en bar, hvor de kan smutte op og nyde en lækker og forfriskende cocktail. Så husk altid at vælge lidt forskelligt.

Du kan for eksempel lave et cocktailkort bestående af Gin Hass, Bramble, Whiskey Sour og Mojito. De er alle sammen enormt populære cocktails, men de har også noget forskelligt at byde på. Whiskey Sour er en noget kraftigere cocktail, end de andre. De andre byder på en sødere og mere frisk smag.

 

Styrk samarbejdet og sammenholdet

Det bedste ved at gå all in på fredagsbaren er, at det styrker sammenholdet og samarbejdet blandt medarbejderne. En fredagsbar har som sådan ikke noget at gøre med arbejde, men samarbejdet kan kun blive bedre af, at kollegerne rent faktisk kender hinanden på et personligt plan.

Når man kender sin kollega i mere privat sammenhæng, så har man en bedre idé om, hvordan de reagerer i pressede situationer, hvordan man tackler deres dårlige humør osv. Det er alt sammen godt at vide i professionelle sammenhænge, hvor man for eksempel skal samarbejde om en opgave.

Så måske kan det virke overflødigt at bruge penge på fredagsbaren, men det kommer til at betale sig i sidste ende. Når først medarbejderne kender hinanden bedre, vil det betyde større effektivitet, der kun kan gavne forretningen.

Det er altså aldrig en dårlig idé at prioritere det sociale miljø på en arbejdsplads, selv om det kan virke som et irriterende punkt at sætte budgettet. I sidste ende vil du takke dig selv for at have gjort det!