Find pakkekalender til ham og hende

Find pakkekalender til ham og hende

Afslutningen på året ”fejres” med julen, hvor vi hygger med mange traditioner gennem det mørke måned. Julepynt, tv julekalender, gløgg, advent, juletræ, julegaver og måske også den søde julekalender til barnet eller voksne.

Find pakkekalender til ham og hende i det store udvalg af færdige kalendere eller måske en hjemmelavet kalender. Og det er netop, hvad du får inspiration til her.

En hjemmelavet pakkekalender?

Det hurtige og nemmeste vil være at købe en færdig pakkekalender med gin, chokolade, garn eller noget helt andet som udvalget på Gavekom her. Men ofte vil en hjemmelavet kalender være bedre.

Hvis du laver en pakkekalender selv, kan du vælge dèt helt rigtige indhold i forhold til modtagerens præferencer. F.eks. kan en delikatesse eller chokolade julekalender indeholde mange forskellige ingredienser og smage, som modtageren ikke kan lide.

En hjemmelavet pakkekalender til voksne eller børn vil sjældent være billigere end de fleste færdige kalendere med legetøj og andet indhold. Du skal finde 24 ting, hvilket er en del i forhold til samlet pris. Her kan du købe helt billige ting til hverdagene på lågerne, og så lidt dyre ting til weekenderne.

Du kan lave en næsten gratis pakkekalender. Indpakning og remedier vil koste lidt, men med hjemmelavet gavekort der består af forskellige tjenester, er helt gratis. Tjenester kan være både romantiske, sjove, skøre eller praktiske ting som opvask, bilvask, rygmassage, fodmassage osv.

Julekalender til børn?

Til børn kan du også lave en julekalender selv, men ofte vil en færdig kalender både være bedre, billigere og nemmere til de mindre.

Fra 2 – 3 års alderen begynder mange med julesok eller en julekalender, hvor det selvfølgelig gælder om at være over stadiet med at proppe ting i munden, nu mange kalendere indeholder små plastikdele. Her ligger priserne for kalendere med legetøj ofte fra 150 – 400 kr. De klassiske julekalendere med slik dog er ofte favoritterne til de mindre.

Børnehave og skolebørn har favoritter som Gurli Gris, Lego, Harry Potter, Minecraft m.m. hvor disse temaer er det gode valg. Fra lige før tweenager alderen begynder det at blive svært. Disse børn leger ikke rigtig med traditionel legetøj og derfor er de færreste kalendere noget værd. Adventsgaver / adventskalender eller måske en chokolade julekalender er bedre til denne aldersgruppe.

Hvad er adventskalender?

En adventskalender er dybest set det samme som adventsgaver. Forskellen er, at adventskalenderen ofte ligner en julekalender, men indeholder kun 4 låger / gaver til en højere pris end indholdet bag en låge i julekalender.

Adventskalender er en sød ide til at gøre søndagen hyggeligere. Til teenageren der er begyndt at gå i byen, kan adventsgaver med ting mod tømmermænd måske være perfekt. Hvor de mindre børn kan få noget brugbart til at gøre søndagen hyggeligere, hvad end det er Anders And blad, slik, biografbillet eller helt andet.

Vælg adventsgave, kalendergaver eller julekalender?

Adventsgaver skal ”kun” købes fire gange. En færdig julekalender er nem at købe online, mens kalendergaver til julesokken kræver en del arbejde med at finde de rigtige ting til budgettet.

Julesok er en sød ide til de helt små. Det kan dog være svært at finde 24 kalendergaver som barnet gider, hvilket kun bliver sværere med årene. Til de helt små kan du være lidt kreativ. Hvis barnet er på stadie med f.eks. legekøkkener og mad, kan du købe en stor pakke med legemad og dele ud på 24 kalendergaver. Det samme kan du gøre med modellervoks sæt og lignede.

Det er dog noget svære at finde 24 gaver til de større børnehave og skolebørn. Man kan købe en ting her og der, når du er ude og handle gennem året. Børn udvikler sig dog hele tiden, så hvad der var fedt i juni, kan være røvsygt i barnet hoved når december oprinder. Men du bør dog starte i september eller oktober, hvis du skal undgå lidt panikkøb i december.