Find tætningselementer og pakninger hos en online forhandler

Tætninger og pakninger er vigtige elementer i forbindelse med produktion og proces inden for stort set alle industrielle brancher. Uanset om du arbejder med produktion af fødevarer, farmaceutiske produkter eller bioteknologi, eller om din virksomhed fortrinsvis beskæftiger sig med maskinteknik, hydraulik eller raffinering, har du brug for funktionelle tætningssystemer. I denne sammenhæng er de rette pakninger centrale for et fejlfrit flow. Og derfor bør du vælge din leverandør af pakninger til dine tætningssystemer med stor omhu.

 

Hvad er en pakning?

 

I erhvervsmæssig og industriel sammenhæng er en pakning en komponent som er ganske uundværlig i ethvert tætningssystem. Som lægmand kender man mestendels pakninger som det gummibånd der sidder i vandhanen og sørger for at filteret holder tæt.

 

Men pakninger findes i mange flere forskellige typer og udformninger – især når vi snakker om industrielle pakninger til større og mere komplekse maskinkonstruktioner.

 

En industriel pakning har til formål at sikre tætheden mellem fladerne på to sammenspændte maskindele eller rørdele. Pakninger fås i flere forskellige tykkelser og er fremstillet i mere eller mindre fleksible materialer. Du kan hos A/S Gunnar Haagensen købe pakninger i form af O ringe, gummi pakninger, VVS pakninger og mange flere varianter. Pakningerne vil være fremstillet i forskellige designs og materialer alt efter deres formål, for eksempel varme isolerende eller vandtætte pakninger. Og har du brug for særligt tilpassede pakninger kan A/S Gunnar Haagensen hjælpe dig med at designe og fremstille disse.

 

Forskellige typer pakning hos A/S Gunnar Haagensen

 

De specialfremstillede pakninger, som du kan få udformet hos A/S Gunnar Haagensen, fremstilles i forskellige typer og udfærdiges i flere materialer. Pakningerne skæres eller stanses ud alt efter den udformning du ønsker. Blandt de materialer som anvendes i forbindelse med fremstilling af pakninger finder du metal og semi metal, grafit, fiber, PTFE og Elastomer. Samtlige materialer er selvfølgelig godkendt efter alle gældende standarder og testet løbende i forhold til kvalitet.

 

Hvorfor skal jeg købe pakninger og tætningselementer hos A/S Gunnar Haagensen?

 

Som nævnt er det vigtigt at du har en troværdig leverandør af pakninger og øvrige tætningselementer hvis du vil være sikker på at din produktion kører fejlfrit. En sådan leverandør kan du finde i A/S Gunnar Haagensen.

 

A/S Gunnar Haagensen har igennem de seneste godt 100 år leveret komponenter til tætningssystemer til virksomheder over hele Danmark. Gennem et solidt netværk af leverandører fra hele verden sikrer A/S Gunnar Haagensen de bedste tætningselementer og øvrige komponenter på sit lager til hurtig og sikker levering.

 

A/S Gunnar Haagensen kan præstere et imponerende sortiment på over 25.000 varenumre. Det betyder at du kan bestille dine emner den ene dag og få dem leveret næstkommende hverdag. Og så sørger A/S Gunnar Haagensen selvfølgelig for de høje standarder – hver gang.