Ny forretning giver flottere smil

Har dine tænder forskubbet sig med alderen, er der kommet et mellemrum eller sidder de decideret skævt? Så kan det være, at det påvirker dit smil og du undgår i højere grad at smile. Dette er meget synd for din livskvalitet, for det påvirker dig mere, end du måske egentlig tror.

Retning af tænder er for alle

Selvom du har nået en alder, hvor ganebøjle og togskinner i højere grad forbindes med unge mennesker, kan du stadig opnå at få dit drømmesmil. Det er nemlig ikke forundt unge mennesker at få rettet deres tænder, men derimod noget, som alle har ret til. Hos You Smile I Smile har de specialiseret sig i at udbyde en ny metode med Invisalign, der giver dig en usynlig tandbøjle på, der over tid regulerer dine tænder til den ønskede tandstilling.

Spis og drik normalt

Selvom du har en tandbøjle på fra Invisalign kan du sagtens leve fuldstændigt normalt, som du plejer. Denne tandbøjle er gennemsigtig og derfor ikke noget, som kan ses af andre. Derudover skal du tage den ud af munden når du spiser og drikker og derfor skal du ikke tænke over, om du spiser noget, som kan hænge fast i tandbøjlen. Dette har man mere været vant til fra de typiske togskinner. Du skal blot have tandbøjlen i i cirka 22 timer i døgnet og den vil virke effektfuldt og som den skal.

Lev normalt

Din hverdag bliver ikke påvirket synderligt af din nye bøjle. Den er let og den kræver typisk en uges tilvænning, hvorefter du nærmest vil glemme, at du går med den. Den er derfor et meget bedre alternativ til den klassiske ganebøjle, også fordi der bliver taget mål efter netop dine tænder, så den passer perfekt til din tandstilling og mund. På denne måde kan du få genetableret dit drømmesmil over tid og igen kunne smile åbent og bredt til verden igen. Det er vigtigere end du tror, for i denne tid har vi mere end noget andet brug for smil og glade ansigter.

Øg din livskvalitet

Et smil er ikke bare en korrekt og pæn tandstilling, der er direkte livskvalitet for både dig selv og dine nærmeste. Det påvirker en meget stærkt psykisk, hvis man føler sig begrænset i at smile og dermed være glad. Derfor kan det være en livsinvestering at investere i et bedre smil og en bedre tandstilling.