Ønsker du at leve grønnere? Prisen på et solcelletag vil måske overraske dig

Om du ønsker at være mere grøn og bidrage til den nødvendige grønne omstilling af samfundet, er vel mest sandsynligt et retorisk spørgsmål. I adskillige årtier har mennesket drevet rovdrift på kloden, og det foreløbige resultat er, at vi står midt i en klimakrise, som er menneskeskabt.

Derfor er vi pisket til at gøre noget anderledes. Ud i alle afkroge af samfundet, er vi nødt til at gennemføre en grøn omstilling, så vi ikke længere lever afhængigt af kul, gas og olie. Disse ressourcer bruger vi til at skabe energi, så vi kan opvarme vores huse, få bilen til at køre og ikke mindst til at forsyne vores bygninger med elektricitet.

Vi dog heldigvis langt med diverse teknologier, der ikke udleder CO2, og her er vind-, vand- og solkraft de mest udbredte. Især sidstnævnte teknologi er for alvor ved at vinde indpas i disse år. Årsagen er naturligvis en forbedret teknologi, der er blevet konkurrencedygtig på prisen.

Solceller ved vi alle sammen godt er fornuftige, men mange har måske nogle forbehold i forhold til at få det installeret på boligen derhjemme. Solpanelerne er klodsede og grimme, og så er det sikkert en dyr fornøjelse. Ingen af delene behøver dog være tilfældet.

Danske Ennogie har nemlig udviklet morgendagens solcelletag, der både er elegant og til at betale. Hemmeligheden er, at Ennogie har udviklet et solcelletag, der består af tagplader, der har integrerede solceller. Det vil sige, at du kan få lagt en splinternyt tag, der er smukt og elegant, og som samtidig er fyldt med effektive solceller, der vil producere grøn og gratis strøm til din bolig.

Som nævnt er priserne på solcelleteknologien faldet over en længere periode, og derfor er det altså til at komme i nærheden af for de fleste. Prisen på et solcelletag fra Ennogie er dermed heller ikke skræmmende. At få anlagt et solcelletag fra Ennogie koster faktisk ikke meget mere end at få renoveret et almindeligt tag, og til gengæld for du en masse fordele.

Det er åbenlyst, at du selvfølgelig kan klappe dig selv på skulderen over, at du har taget et væsentligt og aktivt valg, der bidrager stort til den grønne omstilling og du vil for eftertiden kunne spejle et æg og føntørre dit hår med rigtig god og grøn samvittighed.

Ud over det, vil du fra dag ét opleve, at din elregning bliver markant mindre, og over en overskuelig tidsperiode vil du faktisk kunne tjene hele tagets pris ind. Herefter kan du skumme fløden og glæde dig over den rene besparelse du har ved dit elforbrug. Oven i hatten hører naturligvis husets øgede værdi med dette nye solcelletag fra Ennogie.