Sådan bliver din virksomhed synlig online

I dag giver det ikke mening at eje en virksomhed uden også at eje en hjemmeside. Selv hvis du ikke skal sælge noget online, er det stadig nødvendigt med en hjemmeside. Det er nemlig her, du kan fortælle om din virksomhed. Det kan både være virksomhedens historie og vision, ligesom det også kan være mere praktiske oplysninger såsom åbningstider og adresse.

Det er vigtigt, at din virksomheds hjemmeside altid fremstår pæn, ordentlig og professionel. Hvis du derfor ikke selv har erfaring med at opbygge en website, er det en god idé at lade et webbureau stå for opgaven. På den måde er du sikret en hjemmeside, der er ordentligt opbygget og som afspejler din virksomhed på bedste vis. Blandt andet kan du få itroom til at lave din hjemmeside for dig.

Derfor skal du vælge et kompetent webbureau

Når du skal have designet en hjemmeside, er der flere ting, der skal gå op i en højere enhed. For det første skal du have afdækket dine behov til websitet. Hvad skal siden kunne? Skal det ”blot” være en ren informationsside, hvor du fortæller om virksomheden, dens historie og dens fremtidige vision?

Skal du også sælge enten varer eller ydelser fra siden? Hvis du skal sælge varer, får du formentlig brug for en webshop, der er tilknyttet hjemmesiden. Et godt webbureau hjælper dig med at afdække dine behov, og derefter finde den bedste webløsning til din virksomhed.

Du skal selvfølgelig sikre dig, at webbureauet har de nødvendige kompetencer. Derfor kan du bede dem om referencer. Et godt webbureau vil have en portefølje, så du har mulighed for at se de mange hjemmesider, som de allerede har opbygget. Det vil give dig et godt indtryk af, hvad de kan udrette.

Sørg for, at virksomhedens grafiske udtryk bliver implementeret

Din virksomhed har formentlig allerede skabt et visuelt udtryk. Derfor er det også vigtigt, at dette udtryk bliver implementeret på hjemmesiden. Ofte vil det skabe en fin rød tråd, hvis du anvender de samme farver på hjemmesiden, som du anvender på firmaets logo.

Derfor skal du naturligvis også sørge for, at webbureauets grafiske evner også er i top. De skal kunne hjælpe dig med at føre din vision for hjemmesiden ud i livet.

Din hjemmeside skal være Google-venlig

Langt de fleste virksomheder bruger Google til at reklamere for deres virksomhed. Men det kræver, at din hjemmeside er Google-venlig, så at sige. Derfor er det vigtigt, at webbureauet indtænker kompatibilitet med Google, når de designer dit website.