Tag kollegaer med på jeres livs oplevelse: Caminoen!

Mange har hørt om caminoen som en længere vandretur, der kan bruges til at styrke sin tro. Andre bruger den til få et afbræk fra hverdagen hvor man stresser af, eller opnår selvrealisering. Det er derfor en tur mange begiver sig ud på alene, men turen kan med fordel også tilbringes med andre. Tænk eksempelvis på den eller de kollegaer du gerne vil have en uforglemmelig oplevelse med, som samtidig ryster jer endnu mere sammen. Her er caminoen det oplagte valg.

Caminoen

Selvom caminoen strækker sig langt og typisk vil tage i omegnen af 30-35 dage at gennemføre, kan turen sagtens gennemføres af personer uden den store erfaring indenfor vandring. Det vigtigste er lysten og modet til at gå langt hver dag. Mange ved det ikke, men en stor del af camino oplevelsen er, at man også får noget socialt ud af det med andre rejsende. Dette er eksempelvis om aftenen, hvor flere spiser og drikker sammen inden turen går videre næste dag. For mange er caminoen derfor også en social oplevelse, så vandreturen kan sagtens være en fed tur for venneparret eller kollegaerne, da man får noget fra begge verdener. Her er det endvidere vigtigt at huske, at der findes forskellige ruter, hvis ikke tiden eller lysten er til at gå hele caminoen. Caminoen er derfor også en fantastisk mulighed for din leder til, at ryste afdelingen mere sammen.

Rygsæk

Det er dog ikke alt man bare springer ud i på en tur som caminoen. Det er vigtigt at have udstyret i orden over længere ture og distancer. Her er din rygsæk helt essentiel. Ved længere vandreture vil dit valg af rygsæk skulle baseres på flere punkter. Vælg derfor en rygsæk som kan aflaste vægten fra din ryg og skuldre ned til dine ben. Her skal du have fokus på en rygsæk som kan justeres i ryggen, skulderstropper og ved dine hofter. Alt afhængigt af din turs varighed kan flere rygsække anvendes. Ved de kortere ture vil en lille til mellemstor rygsæk kunne anvendes, her anbefaler vi en 20-35 liters rygsæk. Ved de længere ture eller koldere årstider får brug for en større rygsæk, og her anbefaler vi en rygsæk i størrelsen 35-50 liter.