Optimér din arbejdsgang med den rette lift til arbejde i højderne

Er der én ting, man aldrig må gå på kompromis med, når man arbejder i byggeindustrien, på værksteder, i entreprenørbranchen eller lignende, så er det ens egen og medarbejdernes sikkerhed.

 

Ikke nok med at Arbejdstilsynet og lovgivning generelt har opstillet regler for, hvad man må og ikke må, så handler det også grundlæggende om, at man optimerer alle forhold og arbejdsprocesser, så det kræver og tærer mindst muligt på de fysiske ressourcer.

 

Skal man arbejde i højder, som for eksempel med varer på et lager, er det mest forsvarligt at anskaffe sig de rette maskiner til at udføre løftearbejdet. De fleste former for materiel på markedet kommer med individuelle sikkerhedskrav, og det er afgørende, at man sørger for altid at overholde disse, så man undgår skader på både personer og materialer.

Forskellige typer af lifte

Når man skal udføre en opgave, der kræver, at man når op i en vis højde, så kan det være en fordel at leje en lift. Disse fås imidlertid i mange forskellige modeller og afskygninger, og det er som udgangspunkt opgavens natur, der bør afgøre, hvilken type lift man vælger at leje.

 

Er det et spørgsmål om et mindre højdeløft, hvor man stadig kan have redskaber og materialer med sig op, så har du hos Nordjysk Lift mulighed for at leje en saxlift, der giver den optimale arbejdshøjde.

 

Saxliften er en relativ lille, transportabel lift, der er udstyret med en mindre platform, man som person kan stå på, samtidig med at man kan medbringe de nødvendige remedier.

 

Når det er sagt, kan man dog også leje saxlifte i en størrelse, der tillader løft op til flere meter. Dette gør det for eksempel lettere, hvis man skal arbejde med gavle eller facader, hvis man skal male, vaske vinduer eller lignende.

 

Mulighederne er mange, og er man i tvivl om hvilken model eller type af lift, der bedst egner sig til den opgave, man står overfor, så kan man hos Nordjysk Lift altid få gode råd og vejledning af deres fagkydnige teams.

Maskinudlejning til private og erhverv

Det er imidlertid ikke kun lifte, du som virksomhed eller privatperson har mulighed for at leje hos Nordjysk Lift. Firmaet råder over mere end 20.000 forskellige maskiner, redskaber og andet tilbehør til byggeri og lignende, der allesammen er med til at optimere din arbejdsproces.

 

Hele sortimentet kan ses under produkter på www.nordjysklift.dk/, ligesom du også her kan læse om lejebetingelser, samt finde den afdeling, der ligger tættest på dig.

 

Alle afdelinger tilbyder præcist de samme maskiner og produkter, så du ikke skal være nervøs for, om det materiel, du har udset dig, nu også kan leveres på din adresse.