Unikke forsendelsesfordele med denne kurér i København

Som virksomhed kan der ind imellem opstå akutte behov for at levere en bestemt reservedel, en pakke, et vigtigt dokument eller lignende til en kunde eller en slutbruger, der befinder sig et andet sted i landet.

 

Er dit firma eksempelvis beliggende i København, mens modtageradressen er i Aarhus, er det ikke altid, man har mulighed for bare at smide, hvad man har i hænderne og sætte sig bag rattet for at krydse broerne.

 

Afstanden kan være lang, og der går vigtige ressourcer til spilde, når man selv skal tage affære og fjerne fokus fra kerneforretningen.

 

Derfor er det i langt de fleste tilfælde bedre givet ud at kontakte en professionel kurér i København, som kan klare opgaven for dig og garantere en hurtig og sikker levering på en hvilken som helst adresse i landet.

Kuréren står klar i døren i løbet af 60 minutter

Hos Mini Express har de en grundlæggende forståelse og respekt for, at fleksibilitet er en nødvendighed for mange virksomheder, når det kommer til kurérkørsel. For man ved aldrig, hvornår der opstår akutte behov for forsendelser, ligemeget om man leder et advokatfirma eller et autoværksted.

 

En hastesag er en hastesag, uanset hvem, hvad og hvor, og det er kurérens fornemmeste opgave at sørge for, at netop jeres forsendelse når rettidigt frem til modtageradressen.

 

Af den grund har Mini Express også valgt at udstationere sine kurérer taktisk på flere lokationer rundt om i landet. På den måde kan de garantere, at der altid er en kurér tilgængelig, som kan stå klar til at tage imod din virksomheds forsendelse på den angivne adresse indenfor 60 minutter.

 

Med andre ord kan jeres pakker, værdipapirer eller større fragtgods være på vej til modtageren allerede en time efter, I kontakter kuréren.

Faste aftaler om distribution

Det er imidlertid ikke kun, når tingene haster eller brænder på, at din virksomhed kan benytte sig af kurérkørsel. Det er altid muligt at booke en kurér i København på forhånd til planlagte leverancer, lige såvel som det er muligt at indgå en fast distributionsaftale med Mini Express.

 

Ingen afstand eller opgave er for stor, og selvom firmaet typisk varetager opgaver, der kræver en almindelig størrelse varevogn, findes der en løsning til alle typer af forespørgsler.

Distributionen er heller ikke begrænset til regionale eller nationale grænser. Kurérene kører også dagligt til adresser rundt om i Europa, og når du modtager et tilbud på kurérkørsel i udlandet, er det inklusiv lokale vejskatte, afgifter og lignende, så der ikke kommer dumme overraskelser eller uforudsete efterregninger på din leverance.