Brug Corona-stilheden til fysisk at udvide forretningen på en billig og smart måde

Mens folk er hjemme og passer på sig selv og hinanden, har du stadig en butik, du skal køre. Hvad end du har arrangeret Click&Collect eller holder lukket, så har du nu en gylden mulighed for at udnytte, at din butik alligevel skal holde lukket, og der ikke kommer kunder på besøg.

Udvid din butik

Hvis du har gået og leget med tanken om at udvide din butik, så er det nu, du skal slå til! Det virker måske som et sats, men hvis du før Corona-krisen klarede dig godt, er der ingen grund til ikke at udvide nu. Det kan være, du skal have dig et større lager, eller at du skal have en tilbygning til butikken.

Hvis du skal udvide, så få fat i nogle, der kan hjælpe dig og bygge for dig. Hvis du selv vil tage projektet på dig, kan du se mod fundablokken.dk. Her kan du købe betonblokke, du kan bruge til fundament.

Det er en stor mundfuld at udvide butikken, men med de rette elementer, noget godt værktøj og den rigtige hjælp, vil du være klar til at åbne en ny, flot og rummelig butik, der nok skal trække dine kunder tilbage indenfor, når restriktionerne løfter sig!

Værd at huske, når du udvider din butik

De vigtigste to ting, du skal huske, når du udvider din butik, er ”Hvorfor” og ”Hvor meget”.

Hvorfor vil du udvide? Er det for at få mere plads? Har du for lidt, som det er nu? Og hvor meget vil du udvide? Hvor meget har du brug for?

Det kan være en god idé at konsultere en samarbejdspartner eller en indretningsarkitekt for at finde ud af, hvad du helt præcis har brug for – og hvor. Hvis din butik er for trang, kan det selvfølgelig være dejligt at tilføje et ekstra lokale, men det kan lige så vel blive for stort!

Du skal heller ikke bare kaste penge efter noget uden at vide, om du har brug for det. Hvis krisen for eksempel har ladet sig mærke hos dig, kan det være, du skal starte med noget småt; det kan for eksempel være et sidelokale med ekstra prøverum, hvis du har en tøjbutik, eller et lille udstillingslokale, hvis du sælger flot, håndlavet brugskunst og har specielle værker.