Brug en varevogn & spar tid på flytningen

En flytning er nødvendig for alle, og det er svært at transportere uden hjælp.Det går hurtigt når man vælger at leje en varevogn.En varevogn er bedre end en trailer fordi man kan leje den på stedet og køre selv. På den måde sparer man meget tid og besvær.Varevogne kan lejes hos biludlejningsselskaber eller online. Fx. hos https://lejvarebil.dk.

Man kan også bestille el varevogne og spare miljøet for en masse CO2 udslip. Dette er især en god idé, hvis man bor i en storby.Husk at leje varevognen i god tid, så du ikke står uden transport på flyttedagen.

Varevogne er gode til at transportere møbler og andre store ting.Lej en varevogn og spar meget tid på din flytning.Hvis man lejer en varevogn i stedet for at leje en flyttebil, kan man spare penge og undgå stress. Det er nemt at leje en varevogn, du skal blot finde et sted der udlejer dem.Man kan leje varevogn hos mange, eller hos et privat firma.

Nogle af de mest populære varevogne til leje er VW Caddy, Ford Connect og Peugeot Partner.

Varevogne har ofte en anhængerkrog, så man kan leje en trailer med.Derved kan man have alt på én gang og slipper for at skulle tage flere ture.Flytning er ofte forbundet med stress og jag. Men det behøver ikke at være sådan! Hvis du lejer en varevogn i stedet for at bruge din egen personbil er det mere flydende.

Hvor længe skal man leje varevognen?

Leasing kontrakten kan fås helt ned til 1 dag, når man lejer en varevogn, så det er meget fleksibelt.Ofte lejer man en varevogn i 2-3 dage, og man betaler normalt for lejeperioden inklusiv moms.

Starttidspunktet afhænger af, hvornår du vil bruge varevognen. Lejeperioden kan dog altid forlænges hvis der er behov for det.Det er dog dyrere at leje en varevogn i weekender og på helligdage end i hverdagene.Driftsomkostningerne ved leje behøver man ikke at tænke på som privatperson.Bliv klima neutral og spar penge Lej en el varevogn og spar penge på drivmidlet. El lejebil er billigere i drift end benzin eller diesel varevogn.En varevogn er bedre end personbiler til flytninger fordi personbiler ikke har samme kapacitet.

Derudover kan man leje en varevogn med trailer, og derved slipper for at leje to biler.En anden fordel ved at leje er, at det normalt er gratis at få afleveret bilen på et andet sted end hvor man lejer den.Dette gør det meget nemmere når man flytter fra by til by eller landevejen op og ned.Lej en elbil eller hybridbil og gør din flytning grønnere.

Elbil lejes hos de fleste biludlejningsfirmaer, men der er ofte kun én elbil pr. sted.Planlæg derfor din flytning i god tid og lej varevognen så snart du kan. På den måde er du sikker på at have en grønnere flytning.