Byg din egen hjemmeside let og hurtigt

Det er ikke alle virksomheder der har råd til at købe et bureau eller webdesigner til at bygge en hjemmeside for dem.

Priserne ligger oftest fra 10.000kr og opefter.

Dette kan være et større beløb for den mindre virksomhed, eller den helt nystartede biks.

Men det er der råd for, og det kommer ikke til at koste dig mere end maks en plovmand.

 

Den helt lette løsning

Den helt lette løsning, for dig der ikke lige er så skarp til computer og hjemmesider, og måske bare vil have en hjemmeside op at køre hurtigts muligt. Vil være at købe et færdigt tema til WordPress. disse koster oftest fra 29$ og opefter. Dog kan der være en del tilpasning, når man køber disse færdige tema pakker. Da disse temaer kommer med næsten alt for mange features, funktioner og design elementer.

Du kan også være heldig at finde en onepage tema, og så bare holde det kort og kontant. Men igen så kommer man ikke rigtig uden om yderligere tilpasning.

 

Gør det selv selv

Ønsker du derimod at fremstå lidt mere professionel, og have lidt mere hånd i hanke med hvad der sker på hjemmesiden. Så finder der et par forskellige Page buildere til WordPress som er værd at tjekke ud.

Her er værd at nævne Elementor, som kommer i to versioner. Der er den gratis Elementor, og så er der Elementor Pro, som nok er værd at investere i, hvis du ønsker 112% kontrol over alle elementer, headere, fotters, widgets og alle andre blokke.

Elementor er en af de populæreste, og mest anvendte page buildere til wordpress, og det er ikke helt uden grund.

Bevægelsesfriheden er enormt stor, og så er det ekstremt brugervenlig. Både for den enkelte person, men også for virksomheden eller bureauet som lever af at designe WordPress hjemmesider

Elementor Pro koster fra. 49$ om året, hvilket svarer til ca. 320kr.

Med værktøjet kan du helt ned til mindste detalje, styre hvor og hvordan elementor som tekstblokke, billeder, grafik, video og knapper skal placeres, og hvordan de skal opføre sig.

 

Andre page buildere

Ud over det populære værktøj Elementor, findes der blandt andet også DIVI builderen, WPbakery page builder, Oxygen, og nogle andre som også har et godt fundament på markedet, men som efter min mening, langt langt fra er brugervenlige eller intuitive.

Mit to go valg, både for den erfarne, men også for den helt nye, vil hele vejen igennem være Elementor. Du kan her læse meget mere om min foretrukne page builder.