Frostrum til private og erhverv

Er du på udkig efter et funktionsdygtig og strømbesparende frostrum? Frostrum er en genial investering, uanset om du mangler et til hjemmet eller dit erhverv. Et frostrum er optimalt til hensigtsmæssig opbevaring af fødevarer. Sørg for kød, pålæg og desserter holder sig friskt og brugbart i lang tid, når det opbevares i et organiseret frostrum.

Den mest hygiejniske løsning

Et frostrum er den bedste løsning til dig, som har behov for at opbevare mange fødevarer på et højt hygiejnisk niveau. Det er ikke alt mad, som har en lang levetid, heller ikke når det kommer i køleskabet. Hvis maden skal holdes frisk og sundt længe, så kræver det at du har adgang til et temperaturreguleret frostrum.

Opbevaring af fødevarer i et frostrum er også langt mere overskueligt og organiseret end for eksempel en fryseskuffe. Du kan danne dig et bedre overblik og arrangere dine fødevare i smarte og lettilgængelige systemer.

Du har endda mulighed for at skræddersy dit frostrum, så det passer til netop dine behov. Det kan være størrelsen og indretning af rummet. Hvordan du gerne vil indrette forskellige moduler til opbevaring, så dine fødevarer altid holdes adskilt i et ordnet system.

Kan jeg have et frostrum der hjemme?

Du behøver ikke eje en kæmpe fødevareindustri for at få glæde af et frostrum – du kan sagtens have det i privaten. Naturligvis kræver det, at du har god plads der hjemme, hvis du gerne vil investere i et frostrum. Frostrum kan sagtens fås i mindre størrelser, hvis du ikke har behov for meget opbevaringsplads.

Mange private ejere som jævnligt går på jagt, benytter sig af frostrum i deres ejendom. Det er en optimal måde at opbevare vildtkød fra jagtsæsonen på, så man kan nyde godt af kødet i månederne efter.

Frostrum og strømforbrug

Du skal naturligvis gøre dig nogle overvejelser i forhold til strømforbruget, når du har et frostrum. Et frostrum har et stort behov for strømforbrug for hele tiden at holde rummet nedkølet til den ønskede temperatur. Dog findes der smarte løsninger med lavenergimærkede køleanlæg, der har lavere strømforbrug, men samtidig en god ydeevne.

Der findes også frostrum med miljøvenlige kølemidler, som effektivt kan nedkøle rummet. Fra et økonomisk perspektiv er dette ofte også den billigere løsning, og så er den endda grøn! Det vil sige at du sagtens kan finde en strømbesparende løsning, som du har råd til at have der hjemme. Derfor findes der frostrum både til den industrielle verden og til privaten.