Her er fordelene ved en månedsopsparing hos Nordnet

Tænker du også på, at det måske er på tide at blive bedre til at spare op til eventuelle investeringer? Det synes vi at lyder som en rigtig god idé. For det første er den en god idé at have en opsparing, som man månedligt forøger, men det er en endnu bedre idé at investere disse penge, da dine penge på denne måde, på en sjov måde sagt, rent faktisk avler. Dette bliver ikke nemmere, end med en Nordnet månedsopsparing. Nordnet er Danmarks største handelsplatform, og de har gjort det muligt at lave en månedsopsparing på deres platform, hvor du nemt og automatisk kan spare op i aktier, investeringsforeninger og ETF’er. En anden fordel ved at benytte sig af Nordnets månedsopsparing er, at når du vælger at anvende denne funktion til at investere skal ikke betale kurtage. En kurtage er en pris, som du betaler hver gang du enten sælger eller køber, og på Nordnet ligger denne kurtage på minimum 29 kr. ved blandt andet danske aktier. Det lyder måske ikke af meget, men det render op i mange penge efterhånden.

Ingen vækst på bankkontoen

Som du måske kender til, så er der ikke nogen særlig høj rente at hente ved at have sin penge til at stå i banken. På visse områder forekommer der endda negativ rente – dette lyder ikke særlig tiltrækkende, vel? I stedet bør du investere, da det giver dig et langt bedre afkast årligt, og derfor får din opsparing til at stige yderligere, end det beløb, som du selv indsætter. Det gennemsnitlige årlige afkast ligger på cirka 8 procent, hvilket er værd at tage med i bagagen, når det nu alligevel er gjort så nemt for dig som hos Nordnet. Nordnets handelsplatform er mest kendt for deres brugervenlige hjemmeside og deres super gode kundeservice, hvilket betyder at du ikke så nemt farer vild, men hvis du nu skulle gøre det, så er der søde og professionelle mennesker til at hjælpe dig på vej.

Fordele og “ulemper”

Fordele: Din opsparing kommer til at vokse, både ved aktiv indsættelse af penge, men også ved passiv vækst gennem investering. Derudover er der ingen købskurtage gennem en månedsopsparing gennem Nordnet.

Ulemper: Du får mindre kontrol over dine aktier, men i stedet skal du ikke tænke på noget, da professionelle investorer klarer dette for dig. Vidste du, at kun én ud af ti slår markedet ved at investere i enkeltaktier? Det er ikke mange, og måske kan du bruge din tid bedre på andet end ved at sidde og spekulere på aktiekøb og salg. Det op til en selv at vurdere, hvor meget tid, man har lyst til at bruge på analyse og spekulation, men hvis man ikke vil bruge tid på dette, så er en månedsopsparing hos Nordnet meget favorabel.