Opgrader kontoret: De nyeste printermodeller fra Brother

Nogle har desværre fået det fejlagtige indtryk, at det at drive en virksomhed bare handler om at presse sine medarbejdere så hårdt som muligt og så ellers være nærig. Det kan godt være, at ideen med psykologisk pres virkede for Steve Jobs, men det gjorde det kun fordi han havde en attraktiv virksomhed, der senere skulle blive verdens mest værdifulde. Det kan de færreste af os prale af, hvorfor de fleste i stedet bør stræbe efter at gøre deres virksomhed til et trygt og attraktivt arbejdsmiljø. Ellers kommer man hurtigt til at bløde kvalificeret arbejdskraft til konkurrenterne.

Det er det hele værd

Det samme gør sig gældende, når det kommer til at være nærig. Selvom profit i virksomheden handler om at have indtægter større end udgifterne, opnås det ikke ved at lade være med at have udgifter. Det opnås i stedet ved at bruge penge strategisk. Ellers står du igen med utilfredse medarbejdere, der flygter til konkurrenten. Derfor er det ganske enkelt ikke en mulighed at spare penge ved ikke at købe noget så centralt som Brother printere eller Brother lasertoner til kontoret.

Om noget bør du stræbe efter at købe den lidt dyrere men bedre printer såsom Brother TN2420. Med en nyere model fra en god producent, er der nemlig langt bedre chance for, at printerne udholder kontorets intensive brug i længere tid. Dette princip gælder dog ikke kun printere, som på de fleste kontorer nok er rimeligt centrale for arbejdet på trods af den stigende digitalisering. Det gælder også de mindre åbenlyse ting, der alligevel har stor indflydelse på dine medarbejderes livskvalitet. Det kan være alt fra farven på væggen til toiletfaciliteterne. Så længe du har dine medarbejdere med på råd og bruger dine penge strategisk, skal din virksomhed nok overleve.