DET GLOBALE MARKED FOR AROMATERAPI-DIFFUSERE BLEV ESTIMERET IL 1,59 USD i 2019

Den globale størrelse på aromaterapi-diffusorer blev estimeret til USD 1,59 mia. I 2019 og forventes at registrere en indtægtsbaseret CAGR på 9,2% i prognoseperioden. Markedet forventes at være drevet af stigende disponibel forbrugerindkomst kombineret med behovet for at opretholde en sund livsstil. Desuden forventes adskillige sundhedsmæssige fordele ved essentielle olier at give næring til produktets efterspørgsel.

Stigende bevidsthed, især i de udviklede økonomier, om forskellige fordele ved aromaterapi til stress, depression og angstlindring forventes at øge efterspørgslen efter forskellige slags diffusorer. Indånding af æteriske olier gennem diffusorer har ingen direkte bivirkninger, medmindre de indtages oralt eller påføres direkte på huden. Denne faktor fungerer som en vigtig vækstdriver for markedet.

 

USA indtager størstedelen af ​​det nordamerikanske marked. Ultralyds diffusorer og forstøver er det udbredte udstyr af terapeuterne i denne region på grund af produkternes evne til at bevare det terapeutiske indhold af olierne. Derudover forventes de gunstige love og regler for dyrkning af essentielle olieafgrøder at øge den regionale efterspørgsel efter produkter i de kommende år.

Et stigende behov for afslappende og behageligt aromatiske omgivelser på kontorer vil sandsynligvis have en positiv indflydelse på antallet af produkter på markedet. Udvidelsen af ​​slutbrugsindustrien i nye markeder har også spillet en rolle i fremdriften af ​​væksten. Imidlertid anses den begrænsede tilgængelighed af råmaterialer såsom æteriske olier og strenge love i modstrid med høst og dyrkning til at være en begrænsende faktor for markedet for diffusorer til aromaterapi.

Økosystemudtømning på grund af omfattende udvinding af æteriske olier kombineret med voksende miljøhensyn med bortskaffelse af plast og glas, der anvendes til fremstilling af diffusorer, forventes at hindre markedsvæksten i den forventede periode. For at overvinde sådanne udfordringer har markedet flyttet sit fokus mod at udvikle miljøvenlige produkter ved hjælp af biobaseret BPA-fri plast.

Kapitalomkostningerne til aromaterapi-diffusorproduktion er høje, derfor har virksomhederne outsourcet deres produktion til lande som Kina og Indien med billig arbejdskraft og råmaterialer. Desuden har tilstedeværelsen af ​​et stort, ureguleret hjemmemarked i Asien og Stillehavsområdet og Mellemøsten udgjort en trussel mod større multinationale selskaber med hensyn til den tilbudte billige teknologi, hvilket har skabt et prisgab på det globale marked.

 

Produktindsigt

På basis af produkt kategoriseres markedet for aromaterapidiffusorer i ultralyd, fordampning, varme og forstøver. I øjeblikket er priserne på de fleste af disse diffusorer høje på grund af manglende tilgængelighed og opmærksomhed omkring disse produkter primært i nye økonomier i Asien og Stillehavsområdet samt Central- og Sydamerika.

Ultralyd aromaterapi diffusorer forventes at dominere det samlede marked i prognoseperioden på grund af dets egenskaber for at bevare de terapeutiske egenskaber ved essentielle olier og skabe en behagelig atmosfære. Ultralyds diffusorer bruger elektroniske frekvenser til at forårsage vibrationer i vandet, der bryder æterisk olie i små mikropartikler og spreder således olien i en fin tåge.

Forstøver forventes at være det hurtigst voksende produktsegment i prognoseperioden, da produktet tilbyder den bedste diffusion af essentielle olier i store rum uden at miste oliernes terapeutiske værdi. Det er imidlertid kendt at forårsage lydforstyrrelser, da det har en tendens til at fordampe og sprede olie hurtigere sammenlignet med dets modstykker.

Fordampningsdiffusorer er basistyper af diffusorer og har en enkel betjening sammenlignet med ultralyds diffusorer. Varmediffusorer er en af ​​de ældste former for diffusorer, hvor stearinlys eller elektricitet bruges til at generere varme og diffundere æteriske olier i atmosfæren. Segmentet tegner sig for en mindre markedsandel på grund af tilgængeligheden af ​​effektive alternativer.