Derfor boomer salget af DBU merchandise

Det er efterhånden 8 måneder siden at Europamesterskabet i fodbold skulle været løbet af stablen, på stadions flere steder i Europa, inklusiv vores egen Parken.

Men grundet COVID-19 blev det flyttet til sommeren 2021. Og det nærmer sig efterhånden med hastige skridt.

Derfor er danskerne allerede begyndt at forberede sig til at dække København i rødt og hvidt med DBU merchandise, når den store fodboldfest kommer til Danmark.

Det betyder at salget af DBU merchandise er steget, og det er nu hvis du skal være med.

Shop dit DBU merchandise online nu og hjælp forhandlerne

Vil du hoppe med på bølgen, så er det online du skal gøre det. Der er flere online shops, der vil nyde godt af salget, sådan som hverdagssituationen ser ud her under corona. Samtidig bliver det ikke nemmere end at handle online og få det sendt hjem til dig.

Ikke nok med, at du kan få dit DBU merchandise sendt direkte til døren, så er du samtidig med til at hjælpe forhandlerne med at overleve den ellers svære situationen vi står i som samfund lige nu og her.

Uanset hvor meget eller lidt merch du vil have, så vil det uden tvivl være en hjælp til forhandlerne.

Og du kan vise din glæde og support over at vi endelig får lov til at opleve Danmark spille EM-kampe på dansk grund.

Bliv en del af fodbold-euforien

Ved at købe DBU merchandise, så viser du ikke kun din støtte til den shop du handler på, du bliver også en del af hele den uundgåelige fodbold eufori der kommer til at dække landet, når Danmark skal spille EM-kampe på hjemmebane i Parken.

I det omfang som myndighederne tillader, vil der forhåbentlig være liv og glade dage og de københavnske gader, haver og sportsbarer. Og det kan du blive en del af.

Så køb dit DBU merchandise nu, og hvis din støtte til landsholdet under sommerens EM, og blive en del af det ganske, danske fællesskab når fodboldfeberen unægtelig rammer de danske grænser.

Hvem ved? Måske kan vi se endnu en mirakelhistorie, her næsten 20 år efter at de danske drenge imod alles forventning kom hjem med trofæet fra EM i 92.

Det vil tiden vise, men hvis det sker, så er du i hvert fald klædt på til lejligheden med DBU merchandise.