Outsourcing og rådgivning

Har I oplevet svindel, som I gerne vil undgå sker igen? Eller er I blot interesserede i at forebygge eventuel svindel eller bedrageri? Så kan yourCompany med erfarne specialister inden for området hjælpe med at få styr på sikkerheden. Sikkerhed er noget mange ikke tænker over før det går galt. Så kom på forkant med yourCompany og undgå at stå i en uheldig situation.

 

Når man driver virksomhed, er det ikke nødvendigvis sikker man diskuterer som det første. Det er ikke et hot emne som sådan og derfor bliver det lagt på hylden og generelt overset. Men hvis man vil undgå at stå i en uheldig situation, som man kunne have undveget, så er det smart at få hjælp af nogle specialister som har mange års erfaring og de relevante kompetencer.

 

Konsulenter fra yourCompany har baggrund i politiet, efterretningstjenester eller i forsikringsbranchen. Når du outsourcer sikkerhedsopgaver til yourCompany får du altså kompetente eksperter til at håndtere en af de vigtigste opgaver i din virksomhed.

 

De kan være I står og skal til at fremlægge et sikkerhedsprojekt i virksomheden og I ikke har nogle dygtige fagfolk til at håndtere det område. Her kan det være en stor fordel at have nogle sikkerhedsspecialister om bord, som kan have deres daglige gang hos jer.

 

Jeres egen sikkerhedschef

Hos yourCompany kan I få en specialist på deltid der både tager sig af løbende sikkerhedsoptimering, men de rådgiver samtidig også i hvordan man bedst kan bygge systemer op til at undgå og forbygge svind. Det behøver ikke at koste kassen at have en specialist ombord – I kan selv vurdere hvor meget rådgivning I skal have, afhængigt af budget og behov.

 

Men det kan betale sig i længden at gardere sig mod tyveri og bedrageri, med en stabil indsats året rundt. Uanset om I står overfor en større sikkerhedsimplementering for at forebygge tyveri og bedrageri eller mangler en sikkerhedskonsulent fordi jeres nuværende pludseligt har sagt op eller gået på orlov, så kan yourCompany også hjælpe på ad hoc basis. I forhold til bedrageri, så kan GPS-sporing også være behjælpeligt.

 

I kan få hjælp til at uddanne jeres personale, fremstille instrukser og gennemgå serviceaftaler. Har I f.eks. tjek på jeres nuværende service aftale? Vi kan hjælpe med at vurdere om den overhovedet gavner jer på nuværende tidspunkt eller om der er driftsmæssige fordele ved at anvende andre systemer.

 

Vent ikke til, at det er gået galt. Få styr på sikkerheden med outsourcing og rådgivning fra yourCompany, som har kompetence og fortrolighed i højsædet.