Send pakker med sporing til dine kunder

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig at afsende pakker til dine kunder med pakkesporing eller ej, så bør du bruge et par minutter herunder og blive klogere på fordelen ved at anvende pakkesporing.

Pakkesporing – hvordan foregår det?

Pakkesporing – privat og erhverv, som også har det velkendte begreb ’track and trace’, giver dig mulighed for at spore dine pakker, når du sender dem afsted til dine kunder.

Når man snakker om sporing af en pakke, så er der mange, der tror, at det handler om en GPS eller chip, der bliver sat på pakken. Men det er ikke tilfældet.

Det handler nemlig om en scanning. Alle pakker får en label, som har en stregkode, og denne er pakkens identifikation. Når pakken bliver afsendt, så bliver stregkoden scannet, og det samme gælder de resterende ”mellemlandinger”, som pakken skal igennem, før den når sin destination. Det betyder, at pakken bliver scannet, hver gang den kommer til et nyt sted, så det er muligt at spore den.

Sørg for pakkesporing

Det er vigtigt, både for dig og dine kunder, at de får denne forsikring med i købet, da det kan ende med nogle dårlige handler. I dag er det muligt at spore pakker uanset hvilket fragtfirma, der er tale om.

Dette er netop en ydelse for kundernes skyld, som kan risikere at blive udsat for en træls situation, hvor en pakke ikke ankommer og tilmed ikke kan spores.

Hvis du afsender en pakke med sporing, og den ikke ankommer, så er det fragtfirmaets fulde ansvar at løse problemet eller erstatte pakkens værdi, skulle det blive nødvendigt. Du kan aldrig komme til at hæfte for det.

Du kan til enhver tid sørge for pakkesporing. Pakkesporingen er dit bevis på, at du har afsendt en pakke og dermed ikke snydt din kunde. Med pakkesporing ved din kunde også præcis hvornår pakken ankommer og hvor.

Sender du pakker udenlands?

Hvis du hyppigt afsender eller skal afsende pakker til kunder udenfor de danske grænser, så er det ideelt at anvende UPS sporing, da det er et internationalt fragtfirma, som yder en formidabel sporing af pakker. UPS giver altid dig og din kunde mulighed for at følge med i pakkens rejse i realtid. Det vil sige, at I kan se, om pakken er på en motorvej eller på en central. Sporing hos UPS afhænger ikke af scanninger undervejs. Det er simpelt, og det fungerer problemløst.