Hvorfor er skærmbriller så vigtige at bruge, når man sidder foran computeren?

Over de sidste 10 er mængden af tid, vi bruger foran en skærm, gået eksponentielt op. danskerne kan sidde og kigge ind i en computer- eller mobilskærm for op mod 8 til 10 timer om dagen. Studier har bevist, at det over tid kan giver skader til øjnene.

Grunden til, at det er dårligt for øjnene, er fordi vi bliver udsat for det der hedder ”Blue light”, som vores øjne har svært ved at håndtere. Innovatører har dog designet en skærmbrille, der gør det muligt at blokere denne form for lys. I denne artikel vil der blive gennemgået, hvorfor man skal anskaffe sig et par af disse briller. Så hvis man for eksempel er en kvinde, så køb skærmbriller til kvinder her.

Hvorfor er Blue Light dårligt for dig?

Kender du det, at når du har siddet foran computeren eller tv’et i flere timer, så kan de ske, at du får ondt i hovedet? Det er der mange danskere, der kender til. Grunden til at det sker er, at man er blevet udsat for for meget blue light. Det er ikke kun hovedpine, der kan forekomme, men også andre gener såsom træthed og irritation i og omkring øjnene. Symptomerne der kan opstå, der skulle foreslå, at du får skærmbriller, er symptomer som hovedpine, når man sidder ved en skærm, svært ved at fokusere foran en skærm, eller hvis øjnene kan ske at løbe i vand, blive irriteret eller blive tørre efter en længere periode foran skærmen.

Hvem skal benytte sig af skærmbriller?

Når det kommer til, hvem der skal anskaffe sig et par skærmbriller, så afhænger det af mange ting. Det er anbefalet, at folk over 40 år får sig et par. Det vil hjælpe deres syn betydeligt, så der er mindre chance for, at deres syn forværres. Hvis man er en person, der har et arbejde, der kræver, at man sidder foran en skærm det meste af dagen, så kan det også være en god idé at anskaffe sig et par.

køb skærmbriller til mænd her – hvis man er en person, der mener at dette tiltag ville være godt for en, så burde man klart søge mere viden omkring disse briller. De er holdbare og kan klare sig i lige så lang tid, som almindelige briller. Der er endda den fordel, at disse briller er billigere end normale briller.