Skab en bedre arbejdsplads med hæve sænkeborde

Et hæve sænkebord kan som navnet antyder hæves og sænkes efter brugerens smag. Et justerbart bord giver både dig og dine medarbejdere de bedste muligheder for at yde deres optimale i løbet af arbejdsdagen. En skiftende arbejdsposition er både sundere, og har i flere studier vist sig mere effektiv end den klassiske siddende. Det er ikke sundt for kroppen at sidde ned i flere timer ad gangen, flere gange om ugen, og netop derfor kan et godt hæve sænkebord give de bedste betingelser på arbejdspladsen.

 

Bedre sundhed på arbejdspladsen giver gladere og produktive medarbejdere, og for virksomheden kan dette gøre forskellen når nye mål skal mødes og forventningerne overgås. Et godt hæve sænkebord behøver ikke være dyrt, faktisk kan du få skriveborde af høj kvalitet til ganske lave priser. Sigt efter de kendte mærker, hvor garantien er god og materialerne er holdbare. De fleste danske forhandlere af kontormøbler, sørger på forhånd for at udvælge de bedste mærker og bedste produkter, så du som forbruger er sikret et godt slutprodukt.

 

Hæve sænkeborde kan fås i et væld af forskellige størrelser, designs og prislejer. Det vigtigste er dog at bordet kan justeres i en højde der matcher de enkelte medarbejdere, så den stående position på arbejdspladsen ikke bliver unaturlig. På de fleste borde står det angivet hvilket interval de kan justeres i, så du altid er sikker på at ende med det helt rigtige produkt.

 

Flere studier har vist at en stående position på arbejdspladsen, eksempelvis i forbindelse med møder, resulterer i højere effektivitet og kortere arbejdstider. Hæve sænkeborde er derfor også et populært valg i møde- og konferencelokaler, hvor flere personer mødes.

 

En anden fordel ved hæve sænkebordet er muligheden for at flere forskellige personer kan benytte arbejdsstationen i løbet af dagen. I mindre virksomheder, hvor man måske ikke ønsker at bruge den helt store formue på kontormøbler, kan denne løsning være en god start. For eksempel med ét fælles skrivebord til at starte med, som to eller flere medarbejdere kan deles om i løbet af arbejdsdagen, som folk kommer og går.

 

Et sæt gode hæve sænkeborde er en fantastisk tilføjelse til alle arbejdspladser. Her får medarbejderne mulighed for selv at vælge deres arbejdsstilling som det passer dem – resulterende i bedre sundhed for medarbejderne og dermed en mere effektiv arbejdsindsats.

 

Gode skriveborde kan fås i stort set alle prislejer og i et væld af forskellige designs. Flere forhandlere sælger et stort udvalg af kvalitets kontormøbler online og med hurtig levering. I nogle tilfælde har du desuden mulighed for at besøge diverse udstillinger, hvor du kan både se og prøve de forskellige modeller. Her kan du selv vælge farve på både bordplade og understel, så du er garanteret produkter der matcher de eksisterende omgivelser på arbejdspladsen.

 

Som virksomhedsejer er gode arbejdsforhold essentielle for dine medarbejderes tilfredshed og velvære. Både du og dine kollegaer bliver i sidste ende gladere for at gå på arbejde, og i mange tilfælde øger de rigtige kontormøbler som sagt produktiviteten på din arbejdsplads.