Ny teknologi gør det muligt at rette tænder med usynlig bøjle

Hvis man ikke blev tilbudt bøjle som teenager, har det for mange danskere betydet, at dét løb var kørt. Som ung kan det være ganske charmerende at have bøjle, men for de fleste voksne, er det noget man gerne vil undgå. Men hvad gør man så med de skæve tænder? Ny teknologi er kommet problemet til livs. Du kan nu på helt usynlig vis, få rettet dine tænder og eventuelt få et mere professionelt udseende.

Usynlig bøjle

Som følge af ny teknologi er det blevet muligt at få rettet sine tænder nemt, effektivt og diskret. Invisalign bøjler giver dig den nyeste metode inden for tandretning, og kan give dig det smil, du altid har drømt om. Bøjler har aldrig før været usynlige. Eksempelvis kan de famøse togskinner nævnes, som er alt andet end diskrete. Men med den nye udviklede invisalign kan tænderne rettes på en charmerende og diskret måde.

Kosmetisk eller funktionelt

Bøjler er som oftest blevet benyttet til mennesker med tandsæt, som giver problemer i munden, såsom tyggebesvær eller hovedpine. Invisalign er meget udbredt i København, og bøjlens funktion er mindst lige så rettet mod det kosmetiske helhedsudtryk som det funktionelle. Fungerer dine tænder fint funktionelt, men er du utilfreds med, hvordan de ser ud, giver den nye usynlige bøjle dig mulighed for at rette op på problemet. Hvad enten det er kosmetisk eller funktionelt betinget. Mange tandlæger i København kan efterhånden tilbyde brug af bøjlen.

 

Populært blandt influencere

Også på de sociale medier ser man en stigende tendens til at få rettet sine tænder. Mange influencere sværger til invisalign, da det netop kan gøres på en skjult måde. Rosende ord og synlige resultater er at finde på sociale medier. Teknologien er udviklet så ens præcise tandsæt fotograferes og måles af, hvorefter man ved brug af teknologien kan vise, hvordan ens bid kommer til at se ud, når forløbet er overstået. Med teknologien er det muligt at forudse, hvordan tænderne vil sidde i forhold til hinanden, så man ikke støder på overraskelser, man ikke er tilfreds med.

 

Danskere har i årevis drømt om at kunne iføre sig usynlige bøjler, og nu er det endelig muligt. Uden store anstrengelser kan du nu på en let tilgængelig måde få dét smil, du altid har drømt om. Mange steder kan du få en gratis konsultation, hvis du overvejer at få rettet dit smil med invisalign, hvad enten det er af kosmetiske eller funktionelle årsager.