Smadret iPad – Find løsninger her

Selvom Apple efterhånden har udstyret alle deres nyere Apple iPads med stærkere et glas, der kan holde til flere svipsere og uheldige tab. Så er en smadret skærm på iPad’en, stadig noget de fleste af os kender til. Benytter du dig af en iPad både på arbejdspladsen og privat, så er det værd at overveje at investere i at sikre skærmen mod rifter og flænger. En iPad fungerer nu engang bedst, når man kan se, hvad der er på skærmen.

Sådan slipper du for en smadret skærm

Det er vigtigt, at du vælger, den rigtige skærmbeskyttelse for dig. Husk på de tre H’er, Hvem, Hvad og Hvor? Hvem skal bruge iPad ‘en, hvad skal den bruges til og hvor skal den bruges? Der er mange måder at beskytte din iPad på. Vi har lavet en liste af eksempler på hvordan du bedst beskytter de forskellige slags iPads. Mangler du et godt cover eller etui til at sikre din skærm? Så er der en verden af muligheder derude, se flere iPad Covers / Etuier  – Køb her.

Hverdags-iPad’en

Til hverdagsbrug kan man nøjes med et beskyttelsesglas. Det kan også betale sig at investere i et sleeve til iPad’en. Et sleeve ser både smart ud og sikrer, at iPad’en ikke bliver slidt når man har den med sig på opdagelser.

Arbejds-iPad’en

Til arbejdspladsen findes der masser af smarte Apple iPad løsninger. Der findes covers, som kan foldes sammen, så iPad’en står lodret op, når du bruger den. Der findes etuier med indbygget tastatur, så du kan bruge Ipad’en som skriveredskab. Både covers og etuier findes i alverdens farver, mønstre og materialer. Du kan vælge at matche den til lædertasken eller køre et minimalistisk plastik look.

Familie-iPad’en

Til deling i familien kan du starte med beskyttelsesglas og sleeve eller etui. Nu har du sikret din Apple iPad. Overvej om du skal have et børnecover, et ophæng til bilen eller et etui med lys. Alt efter hvordan I vil bruge iPad’en i familien, så skal i overveje, hvad der kan hjælpe jer til at bruge den.

Børne-iPad’en

Til børneverdenen skal der være fokus på både sjov og funktionalitet. En iPad til børn skal se sjov ud. Men den skal også være let at bruge. Prøv med et børnecover, hvor der er håndtag, som børnene kan holde fast i. Nu du fundet ud af hvordan din IPad kan beskyttes mod fremtidige skader. Så er det videre til næste skridt.