Smykker til mænd går som varmt brød

At smykker til mænd skulle udgøre et voksende og eftertragtet marked, var for måske bare et årti siden, ikke til at forudse. Ikke desto mindre er det den vej udviklingen går, og der er i dag ingen tvivl om, at smykker til mænd er det nye sort, og en helt tydelig markør hos mænd, der vil signalere en bevidsthed om og holdning til deres egen fremtoning.

Øreringe, fingerringe, halskæder og armbånd fås efterhånden i et lige så bredt udvalg til mænd, som til kvinder, når man kigger på markedet som helhed. Det er i hvert fald ikke vanskeligt at forestille sig, at det er virkeligheden i nær fremtid.

Dette har forhandlerne naturligvis også været opmærksomme på. Derfor har du i længere tid kunnet finde et fint udvalg af smykker til mænd hos de store og velkendte forhandlere på området.

Der er dog også vokset et nyt marked frem – nemlig et marked for forhandlere, der udelukkende fokuserer på at sælge smykker, målrettet mændene. Et eksempel på en sådan forhandler er danske Jewls.

Jewls sælger danskdesignede smykker, der er lavet til mænd, og i deres sortiment finder du armbånd, halskæder og fingerringe. I alle kategorier kan du vælge mellem et flot og stilrent udvalg af smykker, om det skal være i guld eller sølv, om det skal være med vedhæng – de såkaldte pendants – og mere til.

Skal det være maskulint og råt, kan du finde de velkendte Cuban Link-kæder, og skal det være mere fint og kønsneutralt, tilbyder Jewls halskæder og armbånd med de populære Figaro-kæder.

Smykker købt i Jewls’ internetbutik, kan du være sikker på er lavet rigtig gode materialer. Således er deres produkter fremstillet i rustfrit stål af den bedste slags, og derefter forsølvet eller forgyldt. Dette betyder også, at Jewls’ smykker til mænd er aldeles velegnet til mænd, der lever et aktivt liv, og kan således sagtens bæres mens du går i bad, tager dig en dukkert i svømmehallen eller i havet, eller sågar mens du træner i fitnesscentret eller slår en god forhånds-smash på tennisbanen.

Er du mand og stadig lidt i tvivl om, hvad der berettiger dig til at begynde at gå med synlige smykker, behøver det bestemt ikke give anledning til at du skammer dig. Der er heldigvis en masse forskellige udtryk at vælge imellem, når det kommer til smykker til mænd, og således vil du helt sikkert også kunne finde noget, der fint komplimenterer din tøjstil.

Det er naturligvis også værd at overveje, om du vil bære smykker for at signalere noget bestemt. Det kan være, at du har lyst til at fortælle omverdenen om dit kulturelle tilhørsforhold, eller om din religiøse overbevisning. Uanset hvad, er der flotte og moderne smykker, der kan hjælpe dig med netop dette.