Søger du et nyt marketing bureau til din virksomhed?

Hvis du ejer en virksomhed, så kender du sikkert også hovedpinen ved, at skulle finde et marketing bureau, som passer til din virksomhed. Måske er det ikke engang et markedsførings bureau, men bare en tekstforfatter eller anden freelancer. Uanset hvad, så ved du godt hvor svært det kan være, at adskille de gode fra de dårlige. Derudover kan man ikke altid finde ud af om bureauet eller freelanceren egentligt ved hvad han/hun snakker om.

Ofte er den eneste måde til, at finde ud af det ved, simpelthen at hyre bureauet og prøve sig frem. Problemet ved det er, at det er en utrolig dyr fremgangsmåde. Nogle gange har man nemlig lange bindingsperioder, som gør det ekstra dyrt.

I denne artikel vil vi præsentere dig for en nyt platform, som du kan bruge til at sammenligne bureauer. Læs mere herunder og hør om hvilken platform, som der er tale om.

Ny platform samler bureauer

 

En ny platform samler online bureauer i Danmark, som du kan kontakte. Atevo er en dansk online platform, som har mange online bureauer fra hele Danmark. På den måde kan læse om flere forskellige bureauer og sammenligne dem. Du kan nemlig både læse beskrivelser af virksomhederne, finde deres kontakt info og meget andet.

Det giver dig nemlig en utrolig overskuelig måde til, at kunne skille de gode bureauer fra de dårlige. Du har nemlig mulighed for, at læse om mange forskellige bureauer på samme tid.

Ud over at kunne finde marketing bureauer, så har platformen alle slags online bureauer og freelancers. Så hvis du skal bruge en freelancer til at skrive dine tekster, eller et PR bureau, som skal stå for din næste kampagne, så kan du bruge denne platform. Derudover er det for tiden helt gratis for dig, at finde dit næste bureau.