Sådan sælger littlerecycle brugt børnetøj online succes

Som sælger hos littlerecycle.dk gør vi en helt masse for at sælge dit barns aflagte børnetøj hurtigt og effektivt! Vi bruger hver måned mere end 10.000 kr. på at markedsfører dine produkter på de sociale medier såsom instagram, Facebook, LinkedIn og mange andre steder, så vi altid kan garantere vores sælger at de for solgt deres babytøj eller børnetøj hurtigt og dermed kan tjene gode penge på noget tøj der ellers bare ville være blevet smidt ud. Udover at markedsfører dine produkter på sociale medier, laver vi også mere end +10 opslag hver dag på vores Facebook side, hvor vi lige nu har mere end +3000 følgere så der er utrolig mange der ser lige netop dit babytøj eller børnetøj. Derudover er det selvfølgelig utrolig vigtigt at de produkter man lægger til salg hos littlerecycle.dk både har en god pris, da det jo er brugt babytøj eller børnetøj og ikke guld man sælger, og så kræver det nogle gode billeder af tøjet så man kan se det ordenligt, men det kræver også en rigtig god beskrivelse af tøjet, så køber nemt kan læse hvilket mærke, stand og om der evt skulle være nogle brugsmærker i tøjet.

Hvis du har styr på disse ting, så vil vi også gerne garantere dig et hurtigt salg på dine produkter, vi har allerede nu efter kun 2 måneder solgt mere end 300 ordre, hvor der i gennemsnit er blevet solgt +20 styles i hver ordre, så det går altså til tider rigtig stærkt og det bliver kun bedre for hver dag. Du kan sælge alt lige fra barnevogne, autostole, babytøj og børnetøj hos littlerecycle.dk så der er altså stor mulighed for at sælge ud af sit barns aflagte ting. Og står du skal bruge noget til babyværelset eller børneværelset så kan du også bruge de penge som du har til gode på din profil til at handle for. Så bliver det da ikke nemmere og hurtigere?

 

Udover at markedsfører dine produkter på sociale medier og vores facebookside, så sender vi også 2 gange om ugen nyhedsbreve ud til mere end +500 køber, så der er altså god mulighed for at få solgt ud. Du har måske prøvet at sælge noget babytøj eller børnetøj til en privatperson på Facebook eller guloggratis og ikke har fået dine penge for handlen? Det behøver du ikke være bekymret for hos littlerecycle.dk, vores shop fungere nemlig som en helt normal webshop, hvor man betaler op front inden pakken bliver afsendt, så du som sælger altid er garanteret dine penge for handlen. Vi har mange sælgere som allerede har solgt mere end +30 forskellige pakker, og de for dagligt flere ordre, så hvad venter du på?

 

Læs mere om at blive sælger hos littlerecycle.dk her.