Tips til bestilling af stempel til kontoret

Vil I også gerne have et stempel til kontoret? Så læs med her, og find tips til, hvordan i kan bestille det.

Standardstempler eller tilpassede stempler

Inde på https://nydanstempler.dk kan du både få stempler, der er personligt tilpasset jeres virksomhed eller vælge standardstempler. Ved at vælge et personligt stempel har I mulighed for at lave et varemærke, der siger noget om jer som virksomhed.

 

Dette skal I huske

Der er flere ting, man skal have med, når man skal bestille stempler. Man skal naturligvis have stemplet, men det er også vigtigt at huske at købe farvepuder, så dine stempler kan bruges om og om igen. Et godt stempel varer i en livstid, så det er en lille udgift, I vil kunne få glæde over mange år i fremtiden.

 

Hvilket stempel skal I vælge?

Man kan både vælge firkantede stempler, runde stempler eller endda et stempel til mærkning – altså med tal. Hvilket stempel I skal bruge i virksomheden, det kommer helt an på, hvilken funktion det skal udfylde. Det kan være, at I vil få glæde af et elektrisk Reiner stempel. Det kan også være, at I hellere vil gå mere mere analogt til værks og have et håndstempel. Hvis det er en bestemt tekst, I skal levere om og om igen, f.eks. en tekst med jeres adresse, CVR-nummer og telefonnummer, så kan det være en fordel at investere i et tekstpladestempel. I kan også få et stempel med logo til at markere vigtige dokumenter med.