Energirigtige led strips til hjemmet

I løbet af det sidste stykke tid, er en ny slags belysning kommet på mode. Flotte og farverige led strips har tager verden med storm. Det er især appen TikTok, der har introduceret den bredere befolkning til de farverige og dekorative led strips. Hvis du gerne vil være med på moden, skal du derfor købe nogle led strips og hænge dem op i soveværelset eller stuen.

 

Hvilke skal man købe?

Der findes flere forskellige former for led strips. Nogle er ens farvede, nogle forskellige i en farve og andre kan indstilles til skifte farve, alt efter hvad du foretrækker.

Led strips fås også i forskellige længder. Hvilken længde du skal køber, afhænger af hvordan du ønsker at bruge dem. Mange foretrækker at købe en rulle på flere meter, så de kan bruge dem til lidt af hvert. Her finder du et komplet sæt, men du kan også kigger lidt rundt på nette. De forhandles nemlig mange steder.

 

Hvor skal lysene placeres?

Det er egentlig helt op til dig selv, hvor du ønsker at led stripsene skal placeres. De kan bruges til mangt og meget, men hvis du alligevel har brug for inspiration, får du her nogle muligheder:

  • Du kan sætte dem op under sengen. Det giver et flot og eksklusivt look, når din seng er oplyst nede fra.
  • Hele vejen rundt langs loftet. Dette er især pænt, hvis du bruger nogle led strips der kan skifte farve.
  • Du kan også lave forskellige figurer på din væg ud af led strips. Dette kan være rigtig dekorativt. Du kan f.eks. lave et hjerte, en stjerne eller en kaktus.
  • Du kan også lave en lysende sky ved at putte led strips på en plade og tildække dem med vat.