Fordele ved erhvervsleasing

Når man leaser en bil eller varevogn, så ejer man ikke køretøjet.
Man leaser den for en periode, og betaler en fast udgift for dette. Man leaser typisk for en længere periode, dette kan være alt fra 24 måneder til 3 år. Det er dog oftest muligt at skifte køretøjet ud med et andet, efter ønske, i leasingperioden. Ellers vil det oftest være muligt at skifte køretøjet ud efter endt leasingperiode, og denne kan man jo blot lave kortest muligt, hvis man allerede fra start ved at køretøjet skal skiftes ud efter en bestemt tid.

 

Hvorfor skal man vælge erhvervsleasing?

Hvis man vælger at erhvervslease, får man mange flere fordele frem for hvis man valgte at købe sit kommende erhvervskøretøj. Ved erhvervsleasing bliver frigjort noget kapital, samt virksomheden ville have mulighed for at køre i de nyeste som der findes på markedet.
Ved erhvervsleasing kan man sørge for at ens ansigt udadtil – som en firmabil nogle gange kan være en del af, altid holdes moderne og friskt.

Der er mindre besvær ved at lease en bil eller lign, i forhold til hvis man købte.
Ved erhvervsleasing kan man nemmere give sine medarbejdere deres drømme firmabil, uden at virksomhed binder unødig kapital.

 

Hvornår skal man vælge erhvervsleasing?

Vælger man at lease, frigiver det ofte noget tid for virksomhed, og denne værdifulde tid kan bruges på noget andet, og er til gavn for mange at de ikke skal sidde og holde øje med deres købte biler. Ved erhvervsleasing skriver man under på en kontrakt, også klarer leasingfirmaet vedligeholdelse og service på køretøjet.

 

Der er blandt andet disse fordele ved at erhvervslease:
–  
  Fast månedlig ydelse

  • Der er ikke nogen høj købspris
  • Nem udskiftning af køretøj
  • Let at overskue udgifter i leasingperioden

 

Findes der andre former for leasing?

Der findes privatleasing. Hvilket minder meget om erhvervsleasing – dog er det typisk til en anden pris at lease, hvis man er privatperson. Ved privatleasing kan man kører i de nyeste biler – uden at betale en stor udbetaling først. Samt det er nemmere at skifte bil, hvis man leaser. Ligesom ved erhvervsleasing, kender man sine månedlige ydelser ved privatleasing. Vælger man at lease, frem for at købe, som privatperson, er der også den store fordel at man ikke får et værditab på bilen og man skal dermed hellere ikke tænke på at sælge bilen igen, og det bøvl der kan være ved det. Ved de fleste leasingselskaber, følger der en klar kontrakt med, med alle de fordele der følger med. Blandt andet tilbyder de fleste en service aftale, da selskaberne er meget interesseret i at vedligeholde deres biler, så de altid fremstår præsentable. På denne måde slipper man for at står overfor en uventet reparation, som kan ende ud i at koste en dyrt.
Der betales stadigvæk grøn ejerafgift samt forsikring på en leaset bil.
Ved leasing står man samtidig selv for at betale brændstof.
Så alt i alt kan privatleasing være en attraktiv mulighed for mange der ønsker overblik og samtidig gerne vil have en nyere bil at køre i. Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så kontakt en forhandler. Det kunne være Strada Auto – og dermed er du godt dækket ind.