Har du en masse minder du gerne vil gemme?

Det er supernemt at få fremkaldt dine fotos lynhurtigt online. Det kræver bare nogle billeder og en computer eller mobiltelefon.

 

For hvad er bedre end gode minder, både fra ferier men også begivenheder? Du kan nu både få dem fremkaldt online, nemt og billigt og på den mest kreative måde. Du kan selv vælge om du vil gøre mere ud af det, f.eks. ved at få billederne over på et håndklæde, i en nøglering, på en kaffekop eller en musemåtte. Mulighederne er store og kun kreativiteten sætter grænser. Hvorfor ikke få billederne ud på den sjoveste og personlige måde, fremfor at de kun skal ligge på de sociale medier.

 

Hvordan gør man?

 

Det foregår således, at du oploader billederne online og derefter kan du få dem via en fotofremkaldelse og så er det faktisk bare at vente på, at dine fotoprint kommer. Nemmere bliver det altså ikke.

 

Der er dog forskel på prisen, hos de forskellige forhandlere og dermed en del konkurrence. Men det bedste er klart, hvis du vil spare penge at bare printe sine billeder selv i stedet for at sende dem til fremkaldelse. Så fremkaldelsen foregår online.

 

Hvilke billeder skal jeg vælge?

 

Du skal vælge de bedste minder. Det kan være fra ferier, bryllupsrejser, fødselsdage, barndommen, familiebilleder, fødsler, barnedåb, konfirmationer og ja, man kunne blive ved. Det er altså skønt, at det kan gøres nemt hjemmefra og du ikke behøver en printer. For billederne kan nemlig sendes til dig med posten, så snart de oploadet. Det kræver bare en mobil eller en computer, så du kan oploade dem derfra. Hvorfor ikke gribe chancen? Det er også den perfekte gave, hvis du står og ikke ved, hvad du skal give din bedste veninde, din kæreste eller familie. De vil sikkert værdsætte et par gode minder, som i har haft sammen.

 

Tag de billeder du synes repræsentere jeres oplevelse bedst og som du synes er i bedst kvalitet. Sorter i billederne og tag dem som du synes er bedst. Du kan også bruge billederne til at sortere dine nøgleringe. F.eks. ved at have et minde i hvert nøglebundt, så kan du kende forskel på bilnøgler og husnøgler og samtidig smile, hver gang du får øje på et dejligt minde. Hvis det er til fotoalbummet kan minderne også være af skøn og smuk natur du har oplevet. Det behøver ikke kun være billeder af personer. Hvad venter du på? Skab dine minder i dag, du får så meget for pengene.

 

Så gør dig selv den tjeneste at få fremkaldt dine bedste minder – enten i form af billeder eller på en af de mere specielle fotogaver som f.eks. en nøglering. Så kan du mindes de gode tider på en kedelig, grå onsdag.