Skub din shop til næste niveau

Hvis man gerne vil have en forretning op og køre i dag, så er nethandel alt afgørende. Mens fysiske butikker får det sværere og sværere, så øger internatbutikker deres omsætning. Det betyder dog ikke at det er nemt eller ligetil at lave en internetforretning. Det kræver stadig meget arbejde og man skal have nogle gode produkter, og et godt look på sin side, før man begynder at få mange kunder. Derudover så gør det ikke noget, at man har en flot, nem og indbydende hjemmeside, så dine kunder får lyst til at shoppe hos dig.

Gør noget mere ud af din hjemmeside!

I internethandel, så er din hjemmeside selve shoppen. Ligesom hvis du handler i en fysisk butik, så skal den være indbydende, og give din kunde lyst til at kigge sig omkring. Hvis din hjemmeside er uoverskuelig og svær at navigere i, kan du nemt miste kunder fordi købsoplevelsen bliver for besværlig eller førstehåndsindtryk bare ikke er godt nok.

Det er vigtigt at man gør sit sortiment tydeligt, så kunden nemt kan lede efter hvad de mangler. Se f.eks denne shop, hvor ejerne har opstillet en masse kategorier, så man nemt og hurtigt kan finde hvad man leder efter. Hjemmesiden er også stillet op på en nem og overskuelig måde, så man ikke mister interessen for hjemmesiden med det samme, og får lyst til at lede videre efter alternativer.

Derudover har hjemmesiden et enkelt navn, som er nemt at søge på og finde. Dette er også vigtigt, hvis man gerne vil have tilbagevendende kunder og ligge højt i googles søgeresultater. Hvis du navngiver din hjemmeside, som noget folk ofte søger på, så er der større chance for, at du bliver vist højere blandt søgeresultaterne på google. På hjemmesiden i eksemplet over, får man også hurtigt et overblik over fordelene ved at handle i denne forretning, så man som kunde får endnu mere lyst til at bruge netop denne forretning.